Leuke Outdoor-activiteiten voor tieners

June 23

Leuke Outdoor-activiteiten voor tieners

Het leven van de Amerikaanse tiener is steeds sedentaire. Volgens de website Trash uw TV besteedt de gemiddelde tiener ongeveer 6,5 uur per dag voor een televisie, computer of andere media-outlet. Wanneer toegevoegd aan de lange uren van slaap en schoolwerk, er is niet veel tijd buitenshuis doorbrengen. Maar er zijn vele outdoor activiteiten voor tieners die oefening, plezier en kwaliteit tijd met familie en vrienden nemen.

Teamsporten

Teamsporten zijn een uitstekende manier om de waarden van teamwerk en vastberadenheid bij tieners terwijl u geniet van het buitenleven inboezemen. Spellen zoals voetbal en hockey vereisen niet alleen fysieke behendigheid maar ook strategie en communicatie. Honkbal en voetbal zijn populair bij tiener jongens, terwijl meisjes vaak volleybal- en Softbal gunst. Outdoor sporten die leuk zijn voor beide geslachten zijn basketbal, badminton en golf. Om letsel te voorkomen, Draag beschermende kleding zoals kniebeschermers en helm, en neem regelmatig pauzes te voorkomen oververhitting.

Camping

Camping is een geweldige manier om kinderen en jongeren kennismaken met de natuurlijke wonderen van het buitenleven. Meer dan gewoon zitten rond een kampvuur en marshmallows roosteren, vereist camping oplettende aandacht voor detail, zelfredzaamheid en de mogelijkheid tot interactie met uw omgeving. Ook kunt u genieten van vele activiteiten als onderdeel van uw het kamperen reis. Afhankelijk van uw locatie en ervaring kunt u wandelen, vissen, mountainbiken en kanovaren. Voor de veiligheid, altijd kamperen in aangewezen gebieden met ten minste één ervaren kampeerder.

Individuele sporten

Als team zijn sport, individuele sporten en spelletjes een geweldige manier voor jongeren om te leren over discipline en hard werken. Volgens actief in de buitenlucht schaatsen is een perfecte sport voor kinderen en jongeren, omdat het bevat socialiseren met gezonde concurrentie en de mogelijkheid om te biedt "pronken" een capaciteiten wordt schaatsen. Rolschaatsen, in-line skaten en skateboarden zijn alle populaire vormen van schaatsen. Andere individuele sporten die groot zijn voor tieners omvatten skiën, snowboarden en zwemmen.

Themaparken

Pretparken zijn een leuke manier om te genieten van het buitenleven. Vele pretparken hebben seizoensgebonden attracties zoals spookhuizen, concerten en andere activiteiten speciaal voor tieners. In de zomermaanden bieden waterparken een plek voor het genieten van de zon en de uitgaven quality time met vrienden en familie.


gerelateerde artikelen