Wat zijn de behandelingen voor milde maagpijn?

April 27

Wat zijn de behandelingen voor milde maagpijn?

Milde maagpijn, ook wel aangeduid als de buik pijn en buikkrampen, veroorzaken ongemak en onbehagen. Buikpijn en pijn kunnen zijn gemeenschappelijk, maar een teken van een meer ernstige aandoening. Oorzaken van milde maagpijn omvatten obstipatie, indigestie, buik griep, maagzweren en urinewegen infecties. Maagpijn zijn vaak een tijdelijke toestand en de laatste niet langer dan een dag. Symptomen die blijven bestaan of verergeren moeten worden gebracht onder de aandacht van een arts.

Voedsel en Water

Wat zijn de behandelingen voor milde maagpijn?

De Universiteit van Maryland Medical Center stelt vast voedsel worden vermeden voor enkele uren tot milde maagpijn verlagen; zes uur moet doorgeven als braken aanwezig is. Nadat de eerste afleveringen van braken verstreken, bland voedsel, met inbegrip van rijst, kunnen bananen en appelmoes worden binnengebracht in het dieet. Water of andere vloeistof langzaam dronk kan ook voordelig zijn. Citrus voedingsmiddelen, zoals tomaten en sinaasappelen, evenals cafeïne, alcohol en andere cafeïnehoudende dranken niet moeten worden opgenomen in de dagelijkse voeding, adviseert de medical center. Zuivel-producten moeten niet worden verbruikt totdat maagpijn verlagen.

Antacida en zure verloopstukken

Hogere pijnen in de abdominale regio, met symptomen nabootsen van brandend maagzuur en indigestie, kunnen worden verlicht door middel van over-the-counter antacida of zure verloopstukken. Maagpijn geassocieerd met indigestie vaak treedt op na het eten. Antacida neutraliseren maag zuren en verminderen van de symptomen. Zure reducerend medicijnen verminderen de hoeveelheid zuur, geproduceerd door de maag. Brandend maagzuur kan ook worden verlaagd door zit rechtop 30 minuten na het eten, evenals het eten kleinere maaltijden.

Warmte therapie

Wat zijn de behandelingen voor milde maagpijn?

Buikkrampen kunnen ontstaan door lichamelijke oefening, urineweginfecties of menstruele pijnen. Warmte pads, zoals elektrische dekens of warm waterflessen, toegepast op de maag kunnen tijdelijk milde pijn verlichten. Een barrière tussen de warmtebron en de blote huid moet altijd worden gebruikt om brandwonden te voorkomen. Een warm bad zal ook enige opluchting voor de buikpijn.

Medische hulp

Professionele medische hulp moet worden gezocht als milde maagpijn langer dan één week, suggereert de Universiteit van Maryland Medical Center. Als maagpijn niet afnemen doen na het proberen van verschillende at Home remedies, kan een ernstige ziekte worden aangegeven. Extra tekens onmiddellijke medische behandeling te zoeken omvatten het onvermogen om een stoelgang, een harde stijve maag of recente traumatische letsel moet in de buikstreek.


gerelateerde artikelen