Wat gebeurt er als ik niet bakpoeder in een Pound Cake?

July 6

Wat gebeurt er als ik niet bakpoeder in een Pound Cake?

Pound cake is een dichte en rijke cake, traditioneel gebakken in een brood pan. De taart ontleent zijn naam aan het originele recept, waarin wordt opgeroepen tot een pond van elk van de boter, eieren, suiker en meel. Vandaag, omvatten meeste pond cakes chemische zuren zoals bakpoeder om hen te helpen leiden. Een geschoolde Bakker kunt ervoor kiezen om het bakken van een pound cake zonder bakpoeder, maar om het stijgen zal vereisen sommige elleboog vet.

De ingrediënten

Door de combinatie van de 2 stokken van boter, 4 grote eieren, 1 kopje kristalsuiker en 1 tsp. vanille kunt u een uitstekende traditionele pound cake. De droge ingrediënten bevatten 2 1/4 kopjes bloem van de cake, 1/4 tsp. zout en 1 tsp. bakpoeder. In tegenstelling tot de meeste taarten speelt het bakpoeder een relatief kleine rol in de rijzende pond cakes. Als u liever een vochtbestendig en iets minder dichte pound cake, kies een recept waarin melk en een hogere ratio van vetten, zoals boter of verkorting, aan de andere ingrediënten.

Mengen

Een hoog, fijn geweven pound cake vereist speciale zorg zoals u meng de ingrediënten. Combineren van de boter en de suiker en klop tot licht en pluizig is met een hand of mixer staan. Voeg de eieren een tegelijk, gewonnen gedurende ten minste 1 minuut na elke toevoeging. Snel mengen in de vanille. Verlaag de snelheid van de mixer en meng de bloem net tot een stijf slagman vormen.

Bakken zonder bakpoeder

Terwijl moderne pound cake recepten bakpoeder, bevatten als u de basisingrediënten in een pound cake mix correct kan je een heerlijke cake bakken zonder een chemische stof helemaal rijzende. Correct mengen van de taart is essentieel, aangezien de eieren de enige zurende agent zijn. Begin met alle ingrediënten op kamertemperatuur, met name de boter en de eieren. Klop de boter en de suiker voor een volle vijf minuten en laat ten minste twee minuten van het mengen van nadat u elk ei toevoegen als u zou willen bakken een pound cake zonder bakpoeder. Vouw in de droge ingrediënten met de hand zo zacht als mogelijk voor de beste hoogte, in plaats van te vertrouwen op uw mixer.

Problemen

Bakken van een pound cake zonder bakpoeder kan resulteren in een zware, korrelig cake met een onaantrekkelijk textuur. De smaak verandert niet, maar je verliest de traditionele hoog, gebarsten top. Heel voorzichtig mengen kan dit voorkomen, maar het bakpoeder fungeert als een verzekering voor uw pound cake.


gerelateerde artikelen