Hoe het verhogen van de lengte van een Baby dutjes

February 28

Hoe het verhogen van de lengte van een Baby dutjes

Als afbeeldingen van idyllische baby's slapen rustig in de kinderkamer ingevuld uw dagen tijdens het wachten voor je kleintje te komen, heb je waarschijnlijk een grote verrassing. Sommige baby's nap voor uren op een moment, niet alle baby's niet. Sommige weerstaan NAP-tijd met een passie, maar dat betekent niet dat ze niet nodig hebben van de slaap. U kunt gelukkig, langer en meer rustgevende dutjes aanmoedigen voor uw baby.

Stap 1

Stelt u regelmatige NAP-tijden voor uw baby. Baby's tussen de leeftijd van 4 maanden en 1 jaar in het algemeen neem twee dutjes per dag--een in de ochtend en een in de middag. Vanaf 1 jaar tot en met 3 tot 5 jaar neemt kinderen meestal een middagdutje. Instellen van een reguliere speeltijd voor NAP's treinen van uw baby in slaap op geregelde tijdstippen en meestal produceert beter te slapen. Veel baby's weerstaan gaan slapen wanneer ze oververmoeide; regelmatige nap tijden helpen dit probleem voorkomen.

Stap 2

Zet je baby naar bed eerder op de avond toen hij overgangen van het nemen van twee dutjes te nemen van een. Dit voorkomt dat je baby in de ochtend wordt vermoeid en moedigt een langere middagdutje. Te vroeg een bed-tijd kan echter resulteren in uw baby wakker vroeg in de ochtend en dutten op onregelmatige tijdstippen gedurende de dag. Experimenteren met uw baby's slapen gaan aanpassen zijn overdag NAP-schema.

Stap 3

Uw baby voorzien van een rustige, comfortabele napping gebied, bij voorkeur dezelfde plaats die hij 's nachts slaapt. De kamer met de tinten donkerder, zachte muziek spelen en onderhouden van een aangename temperatuur alle aanmoedigen rustgevende slaap. Vermijd buiten afleidingen, zoals luide muziek of TV kijken, omdat dit kan je baby slaap onderbreken.

Stap 4

Neer je baby voor een dutje wanneer hij verschijnt moe, maar voordat hij in slaap valt. Dit leert uw baby om te gaan slapen op zijn eigen. Schommelen, verpleging of houden van uw baby tot hij in slaap valt leert hem af te hangen van u voor hulp bij het in slaap vallen. Veel baby's die rocked zijn om te slapen, slapen fitfully of wakker binnen een korte tijd.

Waarschuwingen

  • Vermijd uitstapjes waarvoor uw baby om te missen zijn NAP-tijd, tenzij er een speciale gelegenheid. Hem langs te kopen die nieuw paar schoenen te slepen is vragen om moeilijkheden die gemakkelijk wordt vermeden.

Tips

  • Terwijl de meeste baby's en jonge kinderen blijven om een dutje in de namiddag totdat ze 3 tot 5 jaar oud zijn, sommige niet. Individuele verschillen en de behoefte aan slaap zijn evident op een jonge leeftijd.
  • Evalueren of uw baby eigenlijk een langere tijd van de NAP moet- of u bent degene die heeft behoefte aan de pauze.

Wat die u nodig hebt

  • Zachte muziek
  • Kamer donkerder tinten

gerelateerde artikelen