Zwangere vrouwen kunnen eten Morel paddestoelen?

February 18

Zwangere vrouwen kunnen eten Morel paddestoelen?

Morel paddestoelen hebben een kenmerkende brainlike uitstraling en een nootachtige, vette smaak. Het is slim om voorzichtig te zijn bij het kiezen wat te eten terwijl je zwanger bent, en het goede nieuws is dat u niet hoeft te geven van morel paddestoelen. Ze zijn veilig, zolang ze zijn schoongemaakt en correct heb voorbereid. Zorg ervoor dat u eet waar morieljes, echter omdat bedriegers kunnen omhoog beëindigen makend u heel ziek.

U kunt eten morieljes

Hoewel het kan lastig zijn om te bepalen als een paddestoel die u stumble upon het wild is veilig om te eten, kunt u erop vertrouwen dat morieljes prima voor u om te consumeren zijn terwijl je zwanger bent. In feite, veel mensen jagen voor verse morel paddestoelen, en ze zijn de veiligste verscheidenheid voedergewassen voor, volgens John Maybrier en Theresa Maybrier, auteurs van "Morel jacht: hoe vinden, behouden, zorg voor en de Wild Mushrooms bereiden." U kunt ook kopen morel paddestoelen in vele grote supermarkten en speciaalzaken en bereiden en koken ze is de sleutel tot het veilig eten ze tijdens de zwangerschap.

Ze zijn goed voor u en uw Baby

Morel paddestoelen leveren een scala aan voedingsstoffen die je ongeboren baby nodig heeft om normaal te ontwikkelen. Een portie 1-cup morel paddestoelen levert 2 gram eiwit, die gezonde groei van de spieren en weefsels bevordert. Dat dezelfde kopje morel paddestoelen leveringen ongeveer 8 mg ijzer, evenals. Dat is 30 procent van de 27 milligram ijzer moet u elke dag tijdens de zwangerschap om verminderen uw risico van premature levering en laag geboortegewicht van uw baby risico. Morel paddestoelen leveren 3.4 microgram vitamine D per kopje, dat is 68 procent van de 5 microgram die u elke dag nodig hebt tijdens uw zwangerschap. Vitamine D ondersteunt de normale vorming van uw baby's botten en tanden. Morel paddestoelen levering kalium, zink en niacine, evenals.

Corrigeren koken

Morel paddestoelen moeten goed worden voorbereid. Schoonmaken van de paddestoelen is de eerste stap. Gebruik een kleine borstel en klop zachtjes vuil uit de krochten van de champignons en hen vervolgens onderdompelen in een waterbad los van eventuele extra vuil te ontdoen van eventuele bugs. Juiste koken is essentieel, vooral als je zwanger bent. Naast het feit dat moeilijk te verteren, kunnen onvoldoende verhit morel paddestoelen haven bacteriën die je ziek kunnen maken. U bak morieljes in olie of boter en gewoon opeten of precook hen en voeg ze toe aan recepten. Als u nooit morieljes vóór gegeten hebt, zorgen ervoor dat u niet een reactie op de champignons door het eten van een kleine hap en dan wachten 24 uur voor het eten meer.

Voorzichtigheid is geboden

Valse morieljes bestaan en zijn potentieel gevaarlijk. Valse morieljes bevatten een toxine genoemd gyromitrin, volgens de Michigan Department of Community Health. Gyromitrin kan leiden tot misselijkheid, braken, buikpijn, diarree, opgeblazen gevoel, vermoeidheid, spierkrampen en duizeligheid. In meer ernstige gevallen, kan de toxine leverschade veroorzaken. Als je valse morieljes eet en om het even welk van deze symptomen ontwikkelen, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Onvoldoende verhit waar morel champignons kan leiden tot soortgelijke symptomen, dus zorg ervoor dat ze goed, koken de waarschuwingen van de Michigan ministerie van de volksgezondheid van de Gemeenschap. Als je ooit in twijfel, niet eten van de paddestoelen.


gerelateerde artikelen