How to Build vertrouwen tijdens het herstel van de verslaving

July 15

How to Build vertrouwen tijdens het herstel van de verslaving

In uw verslavend gedrag, moet je waarschijnlijk vertrouwen met degenen die de zorg over u op verschillende manieren, zoals liegen en geheimen houden brak. Als uw verslaving jaren overspannen, kan de getroffenen door uw verslaving betwijfel of uw opvolging met betrekking tot herstel, vooral als u hebt geprobeerd om te controleren uw verslaving vóór. Opbouwen van vertrouwen duurt; bewijzen dat je deze één dag tegelijk kunt doen.

Emotionele veiligheid

Vrienden en familieleden misschien bang dat als ze u vertrouwt nogmaals zij zullen missen de waarschuwingssignalen die gepaard gaan met verslavend afleveringen, merkt verslaving therapeut Dr. Janice Caudill in "Partners van geslachtsverslaafden: herstel van vertrouwen." Uw vrienden en familie kunnen twijfelen aan hun oordeel als ze de tekenen van uw verslaving in het verleden gemist. Het tegengif voor dit is volledige eerlijkheid, schrijft Caudill. Zorg ervoor dat uw acties consequent overeenkomen met uw woorden om te herstellen van vertrouwen. Zijn waar u zegt dat u zal worden als je zegt dat je er zal zijn. Uw beloften alsof je leven afhing van het.

Target uw doel

Om een doel te bereiken, moet u weten hoe het eruit. Uw doel in terugwinning van de verslaving is om wegen uw opties, gezonde beslissingen, wederopbouw van je leven en maak verbinding met jezelf en mensen om je heen, zegt verslaving therapeut Carole Bennett in het artikel "Herbouwen vertrouwen in het herstelproces" voor Psychology Today. Gericht op het opbouwen van geloofwaardigheid, aansprakelijkheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid met uzelf, uw gezin en uw vrienden dagelijks. Maak je leven een open boek zodat uw vrienden en familie kunnen u live gratis en vrij van uw verslaving kijken. Nodigen hen om te controleren op je als het hen comfortabeler maakt.

Praktijk gematigdheid

Ongeacht het type van uw verslaving is logeren in controle van jezelf een verplichte aspect van het opbouwen van vertrouwen. Delen van uw angsten en zorgen over uw strijd met familie, suggereert therapeut George Collins in "Drie manieren om te herbouwen vertrouwen in een relatie beschadigd door geslachtsverslaving." Toegeven wanneer u geneigd bent en praten over wat u doen ter bestrijding van verleiding. Verrassing vrienden en familie door het nemen van extra verantwoordelijkheid, zoals het onderhoud van de auto of het doen van een lading van Wasserij zonder te worden gevraagd. Dergelijke inspanningen tonen uw betrokkenheid bij het nemen van verantwoordelijkheid voor je leven.

Don't Rush uw herstel

Het is verleidelijk te haasten door de stappen van herstel om te bewijzen aan iedereen dat je beter bent. Uw vrienden en familie hebben ervaren de achtbaan van uw verslaving en zal kijken voor tekenen van herval. Het duurt een lange tijd om te herstellen van vertrouwen, verslaving therapeut Drew Edwards schrijft in "de weg naar herstel: herstel van vertrouwen in uw huwelijk en gezin." Bewijzen aan hen dagelijks dat je de persoon die ze gehoopt dat u zou worden voordat u in verslavend gedrag geschoven kan worden. Niet druk hen voor meer vertrouwen. Toegeven dat je het na verloop van tijd moet verdienen.

Waarschuwingen

  • Forceer niet de kwestie van vertrouwen met uw familieleden, vrienden of werkgevers. Het kan een tijdje duren, misschien jaren, voordat ze volledig u opnieuw vertrouwen, maar het kan gebeuren.

Tips

  • Probeer niet om het vertrouwen van iedereen tegelijk. Eerst richten op die het dichtst bij je en werk je weg naar buiten.

gerelateerde artikelen