Beste zwemmen beroerte voor Abs

July 11

Beste zwemmen beroerte voor Abs

Rondjes zwemmen biedt een matige tot intensieve aërobe training die u kan helpen calorieën te verbranden en beheren van uw gewicht. Zwemmen kan ook helpen je spieren in je bovenlichaam en onderlichaam, kern te versterken. Sommige lijnen werken core spieren beter dan anderen. Als u uw abdominals tone wilt, richten op de vlinder en freestyle streken.

Vrije stijl

De vrije slag, de snelste van de lijnen van het wedstrijdzwemmen, tonen uw bilspieren, abs, schouders en rug, volgens de "Daily Mail." Deze streek combineert een scissor schop met een arm overhead trekken in die de twee armen bewegen in een afwisselend ritme. Zwemmers worden geconfronteerd met de bodem van het zwembad als ze zwemmen, draaien hun hoofd uit het water alleen om te ademen. U uw buikspieren aan te spannen terwijl vrije slag zwemmen, uw kern te stabiliseren van uw lichaam en houd je romp recht te gebruiken.

Vlinderslag

De vlinderslag tonen ook de buikspieren aan te spannen, evenals de borst, armen, triceps en rug. Deze streek combineert een dolfijn kick met een arm overhead trekken in die de twee armen bewegen samen. Gebruiken uw buikspieren aan te spannen ter ondersteuning van je romp zoals je lift je kin boven water een ademhalen.

Calorieën verbrand

Één uur zwemmen ronden kunt branden ongeveer 511 calorieën voor een 160-pond volwassen, 637 calorieën voor een volwassene 200-pond en 763 calorieën voor een volwassen 240-pond, volgens MayoClinic.com. De vrije slag ongeveer 100 calorieën verbrandt elke 10 minuten, en de vlinder-ongeveer 150 calorieën verbrandt elke 10 minuten, volgens de "Daily Mail." Hoe langer doorbrengen u zwemmen en intenser uw inspanning, de meer calorieën zult u branden.

Voordelen

Aërobe trainingen zoals zwemmen ronden bieden een scala aan voordelen voor de gezondheid. Een minimum van 150 minuten van matige aërobe oefening elke week kan helpen lager uw risico op hart-en vaatziekten, beroerte, diabetes, obesitas en sommige vormen van kanker, volgens de Centers for Disease Control en preventie of CDC. Regelmatige lichamelijke activiteit kan ook helpen verbeteren van uw energieniveaus, sfeer en de kwaliteit van uw slaap. Zwemmen trainingen zorgen voor nonweight-dragende, nonimpact-oefening die minder spanning op uw beenderen en gewrichten dan hardlopen of andere hoge impact training zet.


gerelateerde artikelen