Hoe om gewicht te verliezen met complexe koolhydraten na 3 uur

October 8

Hoe om gewicht te verliezen met complexe koolhydraten na 3 uur

Het eten van complexe koolhydraten na 15.00 uur een manier is om gewichtsverlies te bevorderen. Niet alle complexe koolhydraten worden echter even gemaakt. Geraffineerde koolhydraten zoals witte rijst, pasta en brood snel omzetten in suiker in het lichaam, volgens "The Fat Burning Bijbel" door Mackie Shilstone. Bruine rijst en hele korrels pasta en brood, bevatten daarentegen natuurlijke vezels die vertragen van de spijsvertering en lichaam vet opslag te voorkomen. Gebruik een paar simpele dieetbehoeften strategieën om de juiste complexe koolhydraten op het juiste moment om sneller gewicht te verliezen.

Stap 1

Het eten van een ontbijt met sommige koolhydraten en eiwitten aan jump-start uw metabolisme voor de dag. Bij het ontbijt, kunt u een beetje meer koolhydraten royaal eten omdat je lichaam zich in een snelste staat bevindt en energie. Uw ochtend koolhydraten zijn veel meer kans om te worden gebruikt voor energie. Echter geeft kiezen lagere glycemische koolhydraten zoals havermout en vers fruit, zoals bessen, je langdurige energie om te beginnen uw dag, volgens "The Abs Diet" door David Zinczenko.

Stap 2

Neem in ten minste 20 tot 30 g eiwit bij elke maaltijd gedurende de dag naar natuurlijk botte de release van het vetopslag hormoon insuline. Naast het voorkomen van lichaam vet opslag, hebben mager bronnen van eiwitten ook een thermische effect, wat betekent dat ze verbranden meer calorieën verteren dan koolhydraten en vetten. Elke maaltijd die eiwitten bevatten creëert een vetverbranding effect voor je lichaam, zegt "Bestrijding van the Fat" auteur Jeff Anderson.

Stap 3

Uw koolhydraten bij elke andere maaltijd spreiden zodat je lichaam moet duik in haar vetzuur winkels voor energie. Sommige individuen hebben een snel genoeg stofwisseling om koolhydraten bij elke maaltijd eten en nog gewicht verliezen. Als uw stofwisseling uiteraard trager is, kan u profiteren van koolhydraten bij elke andere maaltijd overslaan. Bijvoorbeeld, hebben een heerlijke eiwit smoothie als een maaltijd-vervanger.

Stap 4

Taper off uw koolhydraatconsumptie bij elke maaltijd gedurende de dag. Tijdens de lunch, die u kunt kiezen voor een portie koolhydraten eten ongeveer de helft van wat u normaal zou nemen. Experimenteer met verschillende inname om te zien wat het beste werkt met uw lichaam.

Stap 5

Geniet van sommige magere eiwitten, complexe koolhydraten laag-glycemische, groenten en gezonde vetten met diner. Gezonde vetten zijn olijfolie, omega-3 visolie, avocado's en noten en zaden. Deze vetten energie leveren, stabiliseren van uw suiker van het bloed en daadwerkelijk verhogen uw vetverbranding, volgens adellijk. Vette vis is een natuurlijke bron van omega-3 en maakt een geweldige avond eiwitbron.

Stap 6

Beperk uw inname van koolhydraten voor het slapen. Koolhydraten fungeren als de primaire bron van brandstof voor het lichaam, maar je hoeft niet om je lichaam brandstof alvorens naar slaap te gaan. Snack op mager eiwit, groenten en natuurlijke pindakaas. Als u koolhydraten deelnemen moet, hebben sommige verse bessen, die laag-glycemic en hebben een krachtig effect, voor vetverbranding volgens Zinczenko.

Waarschuwingen

  • Eet nooit grote hoeveelheden van hoog-glycemische koolhydraten zonder een bron van eiwit of gezond vet. Met name in de avond kan dit leiden tot lichaam vet opslag.

Tips

  • Mix een schep wei-eiwit, half een bevroren banaan, één eetlepel pindakaas natuurlijke, drie ijsblokjes en zes tot acht oz van afgeroomde melk of water voor een heerlijke en gezonde proteïne smoothie.

gerelateerde artikelen