De beste Indoor fietsen Fietsen

August 31

De beste Indoor fietsen Fietsen

Indoor fietsen komen in een verscheidenheid van stijlen van veel verschillende fabrikanten. Als je in de markt om een aankoop of zijn gewoon benieuwd welke indoor fietsen zijn het best te gebruiken op de sportschool, zijn er een aantal functies te overwegen. Zodra u hebt besloten welke stijlen en functies die u wilt, het is een goed idee om te lezen online koper overzichten om te bepalen welke fietsen zowel hoge kwaliteit zijn en binnen uw budget.

Spinners

Indoor spin bikes zijn vrij eenvoudig in de natuur. Ze niet vereisen een voedingsbron en hebben zelden elektronische consoles. De beste spin bikes hebben ten minste een of twee houders van de fles en stuur die het mogelijk voor een verscheidenheid van handposities maken. Alle spinners komen met zetel posten waarmee u de vooruit/achteruit zadel positie aanpassen, maar niet alle fietsen laat u het bereik van het stuur aanpassen. Kies een fiets met verstelbare duwbeugel bereiken. Ook kijken voor een fiets met een zadel dat heeft een anatomische knipsel of de groef te verlichten de druk op kwetsbare gebieden. Als je in de opleiding stats, komen er enkele fietsen met kleine digitale consoles, die gegevens over afstand, snelheid, trapfrequentie, calorieverbruik en hartslag verschaffen. Als u van plan bent om te clips dragen, zorg ervoor dat de pedalen zijn SPD-compatibel.

Upright Bikes

Rechtop, indoor hometrainers hebben een veel meer ontspannen positionering dan spin fietsen. Ze zijn niet ontworpen voor de hoge-cadans sprints en beklimmingen van de uit-van-de-zadel dat spin bikes bieden. Ze zet een stuk minder spanning op de onderrug, zijn echter meer comfortabel op de derriere en vaak voorzien van high-tech eigenschappen die de training leuker kunnen maken. Upright bikes hebben niet zo veel aanpassing punten als spin fietsen, dus zorg ervoor dat degene die u koopt is built to fit van uw metingen. Kijk voor fietsen die beschikken over een verscheidenheid aan trainingen voorgeprogrammeerd en een grote console die duidelijk uw rit gegevens, zoals de cadans en weerstand niveau toont. De consoles van sommige fietsen kunnen bieden interactieve trainingen tegen een denkbeeldige rider of andere mensen met behulp van hetzelfde programma, turning uw training in een video game.

Ligfietsen

Ligfietsen positie de rider's voeten meteen uit voor hen. In plaats van het zadel van een fiets, zijn recumbent fietsen uitgerust met werkelijke zetels en rugleuningen. Het enige punt van aanpassing is de afstand van de zetel van de pedalen, zodat test out een fiets om ervoor te zorgen dat je benen niet te lang of te kort voor de fiets; de beste ligfiets fietsen hebben een groot verstelbereik ontworpen om te passen een aantal renners. Kijk voor fietsen met grote schermen consoles en ingebouwde fans u om koel te houden. Zorg ervoor dat u de aankoop van fiets is gemaakt van duurzame materialen, niet goedkope plastic die versleten kunnen raken of kan breken gemakkelijk.

Welke stijl Is het beste?

Als u probeert om te bepalen of een spin, rechtop of recumbent bike is het beste voor uw fitness-behoeften, kunt u overwegen uw voorkeuren. Spin fietsen zijn ontworpen voor hoge intensiteit training en bootsen de rit positionering van racefietsen. Als u kunnen uitvoeren van een afmattend training wilt, is er mogelijk een spinner beste. Staanders zijn niet zo intens als spin fietsen en een rit positie die is meer comfortabel voor de meeste mensen hebben. Hebt u van hals of schouder problemen en voorover te houden het stuur op een spinner of rechtop fiets veroorzaakt ongemak, biedt een ligfiets de pedaling beweging zonder de nek of schouders. Wees ervan bewust dat ligfietsen meer stress op uw onderrug plaatsen en met zeer hoge weerstand om deze reden mag niet worden gebruikt.


gerelateerde artikelen