Hoe om te kalmeren een schreeuwende kind

August 25

Hoe om te kalmeren een schreeuwende kind

De verontrustende geluiden van een kind schreeuwen kunnen leiden tot ouders angst en verstoren van het omringende milieu. Schreeuwen is een communicatiemethode voor preverbal kinderen. Het kan duiden van een kind ongemak, pijn of andere behoefte die het kind niet anders uitdrukken. Wanneer het kind schreeuwt te wijten aan frustratie zijn, kunnen ouders reageren door te verlichten ongemak van het kind. Af en toe, kunnen kinderen schreeuwen omdat zij de behoefte voelen om zich te doen gelden. Inzicht in waarom een kind schreeuwt, en hoe om hem te helpen kalmeren, kunt verkorten de levensduur van een driftbui.

Stap 1

Inleven in het kind. Als ze honger, verveeld of moe is, is ze meer kans om een kernsmelting, volgens de website AskDrSears.com. Wanneer jonge kinderen een verstoring in hun dagelijkse routine, een onbekende activiteit of een gloednieuwe plaats ondervindt, wellicht zij een driftbui. Planning van een consistente dagindeling, waarin nationale actieplannen en verstrekken van snacks of klein speelgoed over uitstapjes kun kleintjes vol en druk.

Stap 2

Helpen het kind leren woorden om de grote gevoelens. Kinderen gewoon leren om te spreken kunnen vinden het moeilijk om woorden te vormen die overbrengen van hun emoties, volgens KidsHealth. Wanneer volwassenen kunnen rustig vragen over gevoelens van een kind, leert het kind de woorden voor het gebruik van de volgende keer ze boos wordt.

Stap 3

Verplaats een schreeuwende kind naar een rustige omgeving. Overstimulatie kan leiden tot zintuiglijke overbelasting, die op zijn beurt tot een driftbui leiden kan. Hoewel ouders het lastig vinden om hun schreeuwende kind uit een drukke supermarkt, leert dit uiteindelijk het kind dat luid schreeuwen in het openbaar onaanvaardbaar is, zegt AskDrSears.com. Ouders kunnen kiezen om te zitten rustig in de auto totdat het kind rustig is of boodschappen uit te stellen tot een later tijdstip.

Stap 4

Blijven dicht. Schreeuwende kinderen zijn uit de hand, maar ze moeten begrijpen dat hun ouders in controle en, belangrijker nog, ze nog steeds ondanks hun gedrag houdt. Een knuffel te geven of de troost van de aanraking kan helpen kalmeren een kind, hoewel sommige kinderen mag alleen nodig om hun ouders in de buurt als ze uitleven blazen, volgens de website KidsHealth.

Waarschuwingen

  • Geef jezelf de tijd om je eigen emoties onder controle te krijgen als uw kind driftbui is verontrustend u. Tellen tot en met 30 en een paar diepe adem nemen voordat u probeert te communiceren met haar. Niet schreeuwen tegen haar of haar spank. Dit maakt alleen haar het gevoel meer onbeheerst en bozer.

Tips

  • Experts op HealthyChildren.org waarschuwen ouders nooit te straffen van kinderen voor een driftbui, die kan leiden tot hen om te internaliseren van gevoelens van woede.

gerelateerde artikelen