Kenmerken van verzekering

September 21

Kenmerken van verzekering

De onafhankelijke financiële Portal financiële Web meldt dat maar alle contracten bepaalde fundamentele elementen hebben, verzekeringscontracten meestal hebben bepaalde kenmerken die meestal niet in andere soorten contractuele overeenkomsten gevonden zijn. Enkele van de meest opvallende kenmerken van verzekeringscontracten zijn dat zij eenzijdig, persoonlijke contracten die vereisen grootste goede trouw en een bijbehorende parol bewijs regel hebt en toevallig.

Eenzijdige

In een eenzijdige contract betaalt een verzekerde de premie van de verzekering. De verzekeringsmaatschappij maakt een belofte aan vergoeden deze verzekerde voor alle soorten gedekte verliezen die in de toekomst zou kunnen gebeuren. Zodra de verzekerde heeft de verzekering premie betaald, niets anders, is het nodig van zijn kant. De verzekeringsmaatschappij is de enige partij die aansprakelijk kan worden voor een vorm van contractbreuk in een unilaterale overeenkomst.

Persoonlijke Contract

Verzekeringscontracten zijn over het algemeen persoonlijke afspraken tussen een verzekeringsmaatschappij en het individu dat het verzekert. Verzekeringscontracten zijn niet overdraagbaar naar anderen zonder toestemming van de verzekerde (hoewel sommige maritieme en levensverzekeringen zijn uitzonderingen op dit).

Grootste goede trouw

Hoewel alle contracten moeten idealiter worden uitgevoerd in goed vertrouwen, houden mensen verzekeringsovereenkomsten aan een nog hogere kwaliteit standaard. Elke partij vereist en is wettelijk gerechtigd om te rekenen op de verklaringen en de representaties van elke partij in een overeenkomst van verzekering. Dit betekent dat alle partijen die betrokken zijn bij een verzekeringsovereenkomst moeten beschikken over een redelijke verwachting dat andere partijen niet probeert te bedriegen, niet misleiden of verbergen informatie. Alle partijen moeten openbaren grootste goede trouw verzekeringscontracten, alle relevante informatie die zij bezitten. Materiële informatie bevat alle informatie die een partij keuze of u kunt het aangaan van een verzekeringsovereenkomst gemakkelijk kan beïnvloeden. Als deze gegevens niet doorgegeven worden, hebben andere partijen normaal een recht om de overeenkomst ongeldig.

Parol (of mondeling) bewijs regel

Dit beginsel beperkt de effecten die mondelinge verklaringen voorafgaande aan de uitvoering van een verzekeringsovereenkomst kunnen hebben. De aanname van deze regel is dat elke mondelinge afspraken voorafgaand aan wanneer het contract werd geschreven automatisch in het schrijven van het contract zijn opgenomen. Zodra een contract uitgevoerd, mondelinge verklaringen is voordat dit gebeurde niet mag tegengaan of wijziging van de overeenkomst op geen enkele manier in een rechtbank.

Toevallig

Als één partij een hoger bedrag dan hij op grond van een bepaalde overeenkomst geeft ontvangt kan, wordt dit contract toevallig genoemd. Verzekeringscontracten zijn van deze aard, omdat de verzekerde (of zijn begunstigden) mogelijk nogal wat meer in de opbrengsten van de vordering ontvangen dan hij betaald de verzekeringsmaatschappij in premies. Aan de andere kant, kan de verzekeringsmaatschappij ook aanzienlijk meer geld dan de verzekerde ontvangen als een verzekeringsclaim nooit wordt geplaatst.


gerelateerde artikelen