Zegeningen die komen met het verhogen van een kind met autisme

March 15

Zegeningen die komen met het verhogen van een kind met autisme

Wanneer u te met de dagelijkse sleur maken van het helpen van een kind met autisme en zijn starre denken, de onvoorspelbare meltdowns en de communicatieproblemen, zou het moeilijk te waarderen de prachtige dingen over uw kind kan zijn. Net als alle kinderen, kinderen met autisme hebben hun eigen unieke persoonlijkheid, en u vindt dat ervaringen van het verhogen van een autistisch kind dat kan zegenen en je leven verrijken.

Vreugde van het leven

Veel kinderen die autisme hebben een vreugde voor het leven dat velen besmettelijk vinden. Deze kinderen zorgen zelden over wat andere mensen denken. Ze zingen, dansen en spin in het openbaar. Ze schakelen over rotsen en waarnemen van dingen die u waarschijnlijk nooit zou opmerken. Een kind met autisme dwingt je om te verliezen sommige van uw remmingen. U glimlachen zijn capriolen, in plaats van kruipen in verlegenheid. Je leert te omarmen de wereld met een open houding. Misschien hij veiligheidsgordels uit teksten van zijn favoriete cartoon in de supermarkt of zalig spatten van water in het openbare zwembad, niet op de hoogte dat anderen zijn enthousiasme niet kunnen delen. Misschien biedt uw wetenschap-geobsedeerde kind met autisme geïmproviseerde feit-rapportage sessies aan iedereen luisteren terwijl iedereen is genieten van de klas-reis naar de dierentuin. Kinderen met Autisme variëren in hun persoonlijkheid en het temperament, maar de meeste hebben ongebruikelijke manieren van interactie met de wereld.

Empathie

Verhogen van een kind met autisme kan zet uw wereld ondersteboven. Sommige dagen zijn overweldigend. Als u volharden en te leren van nieuwe strategieën om te overleven, verhoogt uw empathie voor anderen. Niet langer kijk je judgmentally op de ouder wiens kind een driftbui in de supermarkt heeft. In plaats daarvan biedt u een barmhartig glimlach of misschien u te dragen boodschappen aanbieden. U begrijpt dat iedereen die je ontmoet haar eigen uitdaging heeft. Je merkt dat je gevoel bewondering voor de mensen die lijken eigenzinnige, ongebruikelijke of oneven. Je leert om te zien de harten van binnenmensen, in plaats van hun uiterlijke verschijning. Je gaan laten van de behoefte aan controle of perfectie. Uw visie op de wereld verschuift onherroepelijk van een van de zwarte en witte vermoedens naar aanvaarding en flexibiliteit. Uiteindelijk, het verhogen van een kind met autisme maakt u een vriendelijker, meer liefdevolle mens.

Belangstelling voor leren

Veel kinderen met autisme ontwikkelen een stijf of overweldigende belangstelling voor één bepaald onderwerp. Als een ouder is uw rol het ondersteunen van deze belangen terwijl balanceren ze met andere activiteiten. Waarschijnlijk vind je jezelf in deze belangen getrokken tot op zekere hoogte, die de deur openen kan voor leerervaringen voor het hele gezin. Bijvoorbeeld uw kind dinosaurus-geobsedeerde kan leiden de familie om te verkennen van de musea en dinosaur digs. Deze kortzichtige belangen uitgebreid vaak met andere gebieden. Een kind die houdt van dinosaurussen kan dan draai naar slangen, reptielen, hagedissen en andere onderwerpen wetenschap. U kunt omhoog beëindigen leren over onderwerpen die u had nooit verwacht om te studeren. Op hetzelfde moment, kunnen deze belangen normaliserend ervaringen bieden voor jou en je kindje. Schaakclub aanwezig kan zijn verfrissend, vooral wanneer uw schema vol met therapie afspraken zit. Obsessieve belangstelling kan ook de deur openen naar carrièremogelijkheden. Temple Grandin, auteur van "The Way I Zie It", en professor aan de Universiteit van de staat van Colorado, crediteert haar interesse in dieren en haar vermogen om te visualiseren systemen in haar gedachten die verantwoordelijk zijn voor haar carrière in beheer van de veestapel.

Verruimde mogelijkheden

Wanneer u voor het eerst van uw kind diagnose leren, kan u wilt tekenen in jezelf. Deze houding duren niet lang bent u te helpen uw kind en uzelf. Aangezien u door de reis van het verhogen van een kind met autisme gaat, verliest u misschien vrienden die niet voor de rit. Op hetzelfde moment, zal je ontmoeten specialisten, ouders en leerkrachten die vrienden voor het leven worden zal. U kunt deelnemen in organisaties, zoals Autism Speaks of de Autism Society of America, die beide plaatselijke afdelingen hebben. Deze organisaties bieden ondersteuning en informatie over vrijwel elk onderwerp denkbaar. Autisme spreekt, biedt bijvoorbeeld brochures over omgaan met kapsels en uitstapjes naar de tandarts, die potentieel ervaringen zijn uitdagend voor veel kinderen met autisme. U kan zelfs kunnen vinden jezelf nemen over leiderschap rol als pleitbezorger voor kinderen met autisme. Sommige ouders raken betrokken bij fondsenwerving voor onderzoek. Anderen nemen een actieve rol in de hervorming van de school--een waardige inspanning aangezien de meeste scholen nog ontbreken de gespecialiseerde instellingen en instructie methoden kinderen met autisme nodig hebben.


gerelateerde artikelen