Wat zijn de gezondheidsvoordelen van witte cheddarkaas?

December 5

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van witte cheddarkaas?

Witte cheddarkaas is een relatief goedkope en wijd-beschikbaar voedsel, maar dat betekent niet dat het niet een gezond is. Witte cheddarkaas is een veelzijdige voedsel, zoals u kunt segmenten van de kaas aan broodjes en hamburgers toevoegen of afbrokkelen van het op de top van salades en in recepten. Precieze voedingswaarden kunnen enigszins verschillen tussen producten, dus check labels wanneer beschikbaar.

Eiwit

Een gezondheidsvoordeel van witte cheddarkaas is het rijke eiwitgehalte. Elke 1-ounce portie van deze kaas bevat 7 gram eiwit, die slechts 1 gram minder dan een 8-ounce portie melk bevat. Eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten kan helpen verbeteren van de lichaamssamenstelling. Onderzoek gepubliceerd in mei 2008 in "The American Journal of Clinical Nutrition" geeft aan dat eiwit stimuleert verzadiging en een hoge stofwisseling, zodat het vet op afstand kan houden. Eiwit biedt ook uw lichaam aminozuren, de bouwstenen van spieren.

Gebrek aan koolhydraten

Een voordeel voor de gezondheid van witte cheddarkaas is dat er zeer laag in koolhydraten, met minder dan.5 gram per ounce. Dit maakt de witte cheddarkaas geschikt voor zelfs de laagste koolhydraat diëten, die van bijzonder belang zijn kunnen als u probeert om gewicht te verliezen. Volgens onderzoek van de maart 2010 issue of "Nutrition & Metabolism", zeer koolhydraatarme diëten zijn goed voor vet en gewichtsverlies en kunnen u handhaven van kracht als je regelmatig tijdens uw gewichtsverlies regime oefenen.

Laag in calorieën

Witte cheddarkaas is relatief laag in calorieën, met slechts 114 per 1-ounce portie. Het heeft minder dan 6 procent van de toegewezen calorieën in een gemiddeld 2.000-calorie dieet, zodat u deze voeding in een verscheidenheid van dieetplannen past kunt. Als u gewicht verliezen wilt, kunt u de calorieën branden in witte cheddar relatief snel; minder dan acht minuten van skaten of minder dan 10 minuten van het springtouw zou 114 calorieën te verbranden.

Rijk aan Calcium

Witte cheddar, is net als bij andere zuivelproducten, een goede bron van calcium. Elke 1-ounce portie van deze kaas bevat 202 milligram, of ongeveer 20 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van deze nutriënten, 1000 milligram. Je lichaam calcium gebruikt voor het uitvoeren van metabole functies zoals hormonen, transmissie van de zenuw en spier functie en de minerale ook bevordert sterke botten en tanden. Bent u van 9 tot en met 18 jaar oud, stelde de dagelijkse inname is 1300 mg, en als je 71 of ouder, de aanbevolen dagelijkse inname is 1200 mg.

Matig rijk aan vitamine A

Witte cheddarkaas is een goede bron van vitamine A, met 75 microgram in elke 1-ounce portie. Dit bedrag vormt 8 procent van de dagelijkse aanbevolen inname voor mannen en ongeveer 11 procent van de dagelijkse aanbevolen inname voor vrouwen. Vitamine A stimuleert gezonde ogen, slijmvliezen en skelet en huid weefsel.


gerelateerde artikelen