Welke spieren werkt Hula-Hooping?

August 19

Welke spieren werkt Hula-Hooping?

Hula-Hooping is een leuke manier om te houden fit, waardoor u te richten op je armen, benen, buik en billen door een verscheidenheid aan oefeningen,. Het verbetert de flexibiliteit, evenwicht, motoriek, hand-oog coördinatie en uithoudingsvermogen en een gewogen hoepel kan zelfs bieden voldoende weerstand voor een versterking regime. Na een lange dag achter een computer biedt hula hooping een verkwikkende training die u uitlijnen van uw wervelkolom kan helpen.

Pomp voor de kern

De hula-hoop rond uw taille pompen biedt een training voor uw core spieren. Verplaatsen om te houden van de hoepel cirkelen rond uw taille, je heupen in een voorwaartse en achterwaartse beweging--een push-pull--in tegenstelling tot een cirkelende beweging. Staande in het midden van de hoepel met je voeten gespreid, lead voet ongeveer 12 inch voor de trail voet, om te beginnen en de knieën licht gebogen. Pak de hoepel en breng het naar de taille hoogte, stutten het tegen je rug. Uw kofferbak aan de ene kant te liquideren en vervolgens snel druk en vrijgeven van de hoepel in tegengestelde richting draaien. Om te de hoepel draaiende houden, onmiddellijk rijden de hoepel vooruit met uw buikspieren aan te spannen en trekken de hoepel achterwaarts met uw onderste rugspieren. Ogen doen vloeiende en ritmische hip hoofdlijnen zodat de hoepel draaiende voor 10 tot 20 minuten.

Squat en hobbel

Als je terwijl pompen hurken, kunt u uw quads, hamstrings en bilspieren werken. Vast ritme en dan lager uw lichaam in een standaard kraakpand--voeten schouder breedte van elkaar en knieën gebogen bij 90 graden--voor drie of vier seconden. Een andere oefening die de benen werkt is de bult. Sta met uw benen samengeperst en knieën licht gebogen. Houd de hoepel op taille hoogte, stutten van het tegen de kleine van je rug. Houd je rug recht, je lichaam naar voren leunen op de heupen en uw gewicht verschuiven naar de ballen van uw voeten. Duw de hoepel om te beginnen het cirkelen rond uw taille. In plaats van het uitvoeren van hip speerpunten, flex en uitbreiden van je knieën, zodat de hoepel cirkelen op het verticale vlak. Het uitvoeren van twee of drie herhalingen van elke 30 seconden.

Hand Rolls

Geef uw heupen rust en gebruiken alleen je handen en armen om te werken van het bovenlichaam. Bijvoorbeeld staan met de hoepel voor je, met het verticaal in een hand met een achterbaks grip--palm naar boven. Duw de hoepel zodat het begint te draaien rond uw hand. Houden van de hoepel voor een fractie van een seconde de hoek en snelheid kan beheren en volg hooping. Focus op het gebruik van uw hand, pols en arm voor de oefening, je schouders ontspannen te houden. Zodra u de knie de oefening met de ene hand, probeer het eens met de andere. Zoals u groeien in vertrouwen, een tintje stap-met je voeten, van links naar rechts verplaatsen.

Een snelle Shimmy

Door het doen van een snelle shimmy met de hoepel rond je billen kunt u uw bilspieren Toon. Allereerst doet de standaard pomp. Vertragen uw hip hoofdlijnen zodat de hoepel onder je heupen randen. Het moet rollen van achter je billen en dan rollen boven uw schaambeen aan de voorkant. Verhoog de snelheid van de pompende beweging alsof je bent het verslaan van een ei met een vork. Leiden de shimmy met uw stuitje, houden van uw hoofd en borst hoog en schouders terug. Je voeten moeten plat en onderneming op de grond worden geplant. Duw je voeten tegen de grond aan het tempo van de hooping. Zodra je hebt gegroeid bedreven in de shimmy, proberen marcheren in plaats terwijl hooping zodat je onderlichaam een meer uitdagende training.


gerelateerde artikelen