Hoe werkt een schaal meten van lichaamsvet?

September 11

Hoe werkt een schaal meten van lichaamsvet?

In de strijd om gewicht te verliezen, wordt de schaal vaak uw arch nemesis. De Joker aan uw Batman. Weging jezelf op een schaal is de handigste manier om directe feedback op uw inspanningen om gewicht te verliezen of afwerpen vruchten. Het probleem wordt zodat het de enige component die u rekening worden. Om succesvol gewicht te verliezen en gezonder, dat u wilt weten wat de schaal wel en niet doen voor u.

Wat het doet

Historisch gezien is het doel van elke schaal te wegen het totaalgewicht van een object op het geplaatst. Wanneer u stap op de schaal, dat is de informatie die de omvang geeft u--uw totale gewicht, met inbegrip van botten, spieren, organen, haar, huid en iets anders heb je op wanneer u stap op de schaal. Weten uw gewicht is belangrijk, maar houd er rekening mee de schaal is het gewicht van uw totale lichaam niet alleen vet verlies.

Wat het niet doet

De elementaire huishoudelijke schaal is niet ingesteld voor het meten van feitelijke vet verlies. De schaal zal u niet vertellen als de daling in uw gewicht te wijten aan vet verlies of water verlies is. De kansen zijn als u geleidelijk te verminderen uw calorieën en het verhogen van uw activiteit, het gewichtsverlies dat u ziet is een vermindering van vet. Bent u op een zeer laag caloriedieet en/of een zeer lage koolhydraten dieet, kunnen uw gewichtsverlies echter meer water dan vet. Dat blijkt vaak als uw gewicht nogal een beetje week tot week schommelt.

Weegschalen die kan

U kunt schalen moeten extra technologie kunnen schatten dat uw procent lichaamsvet, waardoor je informatie die belangrijk voor het bereiken van de doelstellingen die u hebt ingesteld. Bioelectrische impedantie analyse (BIA) schalen maatregel lichaamsvet door het sturen van een kleine, veilige elektrisch signaal door het lichaam. Hoe snel wordt dit signaal kunnen passeren door het lichaam bepaald door hoeveel vet te leunen massa lichaamsverhoudingen hebt. Meer vet zal vertragen het signaal, overwegende dat de vetvrije massa zal versnellen. Bij de meeste van deze schalen, wordt deze informatie gecombineerd met uw hoogte, gewicht, geslacht, leeftijd en conditie niveau te bepalen van een geschatte percentage lichaamsvet. Een nadeel van deze methode van meting is dat de hydratatie niveau uw resultaten aanzienlijk zal beïnvloeden. Wordt gedehydrateerde zal leiden tot een hoger percentage lichaam vet resultaat. Ter compensatie van deze factor, consequent zijn bij het gebruik van de machine. Weeg jezelf op hetzelfde moment van de dag voorafgaand aan de test worden gehydrateerd en, als u een vrouw bent, kunt u overwegen waar je bent in uw maandelijkse cyclus bij het meten.

Een andere manier om de maatregel

Een andere manier om te meten van lichaamsvet is de huidplooien methode. Voor het gebruik van deze methode, vind een gecertificeerde personal trainer of oefening fysioloog het uitvoeren van de test op je. Veel gezondheid clubs bieden deze test voor een nominale vergoeding. Remklauwen huidplooien beoordeling gebruikt voor het meten van verschillende sites op het lichaam. Deze metingen zijn vervolgens bij elkaar opgeteld en zet in een formule om te bepalen dat uw procent lichaamsvet. De online sport wetenschap website Top End sport suggereert dat huidplooien metingen zijn beste om aan te geven van de veranderingen in de samenstelling van het lichaam na verloop van tijd. Ter verbetering van de nauwkeurigheid van uw pre en post proeven, uw afspraak met dezelfde persoon telkens te plannen.

Niet jezelf terneerdrukken

Don't let een schaal of meting de enige manier u bepalen uw succes van het verlies van gewicht. Als u geen toegang tot een BMI-schaal hebt, kan na een paar eenvoudige regels u helpen bereiken uw doelstellingen met succes op lange termijn. Gebruik de feedback zoals hoe je kleren passen uw energie-niveau en hoe je je voelt om uw doelen zo goed te ondersteunen. Elimineer 250 calorieën per dag in uw dieet en branden van een extra 250 calorieën per dag te helpen je verliest een pond per week. Dit zou net zo makkelijk als het niet eten na het diner, het uitsnijden van soda pop of uw middag reis aan de automaat. Die eten wijzigingen combineren met 30 minuten extra activiteit elke dag en u zult uw doelstellingen van het gewichtsverlies gemakkelijk bereiken.


gerelateerde artikelen