Natuurlijke kruiden voor ED

August 14

Natuurlijke kruiden voor ED

Ervaren erectiele dysfunctie kan (ED) pijnlijk aan de man onder lijden en leiden tot seksuele frustratie. Moderne geneeskunde heeft bedacht meerdere medicijnen om te helpen voorkomen of bestrijden van ED---Viagra wordt het meest populaire merk--- maar voor particulieren die niet willen Neem medicatie of zijn verlegenheid gebracht door ED geneeskunde uit een winkel kopen, er zijn talrijke natuurlijke kruiden die worden gebruikt voor de behandeling van ED, met wisselend succes.

Ginseng

Dit kruid is populair als een remedie of supplement voor een aantal toepassingen, inclusief algemene gezondheid. Het is gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde al eeuwen en wordt vaak gebruikt in thee. Volgens de Mayo Clinic, studies uitgevoerd zowel de Verenigde Staten en Aziƫ hebben aangetoond ginseng wellicht nuttig bij de behandeling van ED. Ginseng de grootste voordeel over andere kruidenremedies is dat als gevolg van het gebruik van ginsengen bijwerkingen zeldzaam zijn. Nochtans, kan het soms veroorzaken manic episoden als genomen met bepaalde antidepressiva, dus als u een dergelijke medicatie praat met uw arts voordat u ginseng.

Ginkgo biloba

Terwijl studies niet overtuigend over ginkgo hebben, heeft voorstudie van het kruid voorgesteld dat dit kan de bloedtoevoer naar en door de penis verbeteren. Deel van dit effect komt voort uit de ginkgo kunnen dun van het bloed, dat kan gevaarlijk zijn voor sommige individuen--name herstellende van chirurgie of degenen die al bloed Verdunnende medicatie.

Yohimbe

Kruiden yohimbe vandaan yohimbe boomschors. Deze remedie kan verminderen het effect van ED--met name haar psychologische aspecten. Yohimbe heeft echter een aantal bijwerkingen, met inbegrip van verhoogde bloeddruk en een versnelde hartslag. Het kan ook leiden tot duizeligheid, hoofdpijn en misselijkheid terwijl verzwarende stemmingsstoornissen. Mensen met een nierziekte wordt geadviseerd niet te nemen yohimbe.

Epimedium

De alternatieve naam voor dit kruid is horny goat weed, en zijn naam is niet toevallig. Epimedium heeft eeuwenlang gebruikt in de Chinese geneeskunde en testosteron, en schildklierhormoon niveaus kan verhogen. Volgens de Mayo Clinic, is niet veel bekend over epimedium over zijn bijwerkingen, maar dit kan leiden tot ademhalingsproblemen wanneer genomen in grote doses.


gerelateerde artikelen