Stoppen met roken dieet

August 8

Stoppen met roken dieet

Nicotine is zo verslavend als heroïne, dus stoppen met roken is waarschijnlijk het moeilijkste wat dat je ooit hebben zal om te doen. Om te vullen het hunkeren naar, eten veel mensen. Eten geeft je iets om te zetten in uw mond in plaats van een sigaret, en het tijdelijk voldoet aan een wens. Veel mensen die stoppen met roken gewichtstoename als gevolg van deze wens, en rokers vaak weigeren om te stoppen omdat ze bang gewichtstoename. Echter kan het eten van bepaalde voedingsmiddelen u helpen stoppen en blijf dun.

Eetgewoonten

Wanneer u stoppen met roken, neemt eten een geheel nieuwe betekenis in je leven. De eerste reden hiervoor is de mond verlangen dat moet worden vervangen. In plaats van munching op snoep of aardappel chips gedurende de dag, eet noten, zaden, druiven of bessen, of gehakte wortelen of selderij, misschien met hommos of salsa voor een duik. Dergelijke alternatieven zal je lichaam met essentiële verjongende vitaminen en mineralen te vullen. Suikervrije kauwgom is ook een uitstekend alternatief. Ten tweede omdat tabak smaakpapillen doodt, zal voedsel smaken zo veel beter zodra u stoppen met roken. Bovendien nicotine onderdrukt uw eetlust, en zonder dat u veel hongeriger zal zijn. In plaats van ontbijt overslaan en in plaats daarvan roken, zult u willen eten. De verleiding is aan overmatig eten, maar dit moet worden weerstaan. Diverse, kleine maaltijden gegeten in plaats van drie grote degenen en tal van nutritionele snacks moeten helpen. Dit zal ook uw metabolisme stimuleren en bevordering van gewichtsverlies te verlichten de algemene gewicht winst quitters vaak ervaring.

Voedsel

Lage bloedsuiker beleeft u na het stoppen met roken, dus je regelmatig eten moet het soort hapjes die langzaam het vrijgeven van suiker in je bloedbaan, zoals sneetjes bruin brood, kleine porties van hele maaltijd granen, abrikozen, peren, volkoren crackers en natuurlijke yoghurt. Voedingsmiddelen die vrij serotonine in je lichaam moeten helpen afwenden van de depressie die veel stoppen rokers ervaring. Serotonine is een chemische vrijgegeven wanneer u bent in de liefde of wanneer je chocolade eet. Gezond voedselbronnen die serotonine bevatten zijn Turkije, kip, vis, bonen en noten. Nicotine verbetert uw concentratie en ontwenningsverschijnselen zijn angst, volgens de Universiteit van Massachusetts, zodat je suf zal voelen. Eiwit verbetert uw concentratie, dus wanneer u werkt, eet vis, eiwit, bonen of pluimvee te houden je alert. Rookvrije put je lichaam van vitamine C, die beschermt de longen en verlaagt het risico op kanker, dus Eet citrus en tropische vruchten zoals sinaasappels en kiwi's zelf vullen en bijvullen op vitamine B met bananen en groene bladgroenten ter verbetering van uw zenuwstelsel.

Dranken

Drink veel water gedurende de dag om alle van de toxines die roken heeft verlaten in je lichaam uit te spoelen. Dit betekent ook dat je minder eet. Drink een kruidenthee of warme melk voor het slapen om te ontspannen je. Alcohol en cafeïne zal alleen maak je wilt roken, dus het vermijden van hen totdat u bent over uw onbedwingbare trek.

Oefening

Wanneer u voelen een verlangen komt op, stormloop, sit-ups of push-ups doen. Uw craving zal verdwijnen, en endorfines uitgebracht door de oefening zal verbeteren uw humeur, wat betekent dat u minder waarschijnlijk te winnen gewicht. Eten van volkoren koolhydraten zoals pasta en rijst te krijgen van de energie uit te oefenen.

Deskundige inzicht

Duke University psycholoog Joseph McClernon gevonden dat vruchten, groenten en zuivelproducten, zoals melk, maken sigaretten smaak slecht, maar vlees, koffie en alcohol ze lekker smaken. De eerste groep opnemen in uw dieet te stimuleren uw inspanningen af te sluiten.


gerelateerde artikelen