How to Lose Weight met PCOS

May 14

How to Lose Weight met PCOS

Polycysteus ovarium syndroom (PCOS) is een aandoening van de gezondheid aanwinst van het gewicht, acne, onvruchtbaarheid en abnormale haargroei is gekoppeld. Volgens de website WomensHealth.gov hebben maar liefst een op de 10 vrouwen PCOS. Hoewel deskundigen niet precies wat de oorzaak van PCOS weten, veel onderzoekers geloven dat het kan worden gerelateerd aan insuline. Andere factoren lijken een onbalans van hormonen en erfelijkheid, omdat veel vrouwen met PCOS ook een moeder of zus met de aandoening hebben. Afvallen snel met PCOS is moeilijk, maar de juiste stappen te nemen, kunt u beginnen met het slank omlaag.

Stap 1

Wijzig uw dieet. Volgens diëtiste Martha McKittrick, een bijdragende schrijver naar de website «««Obgyn.net, moeten vrouwen met PCOS niet aanpak dieet op dezelfde manier als andere vrouwen die proberen om gewicht te verliezen. Velen geloven dat PCOS is gekoppeld aan insulineresistentie, is er mogelijk een koolhydraatarme, eiwitrijke dieet de meest succesvolle voor gewichtsverlies. McKittrick raadt het vermijden van verwerkte koolhydraten, zoals pasta's, koekjes en wit brood, en krijgen veel mager vlees, zuivel, fruit, groenten en kleine hoeveelheden van hele korrels.

Stap 2

How to Lose Weight met PCOS

Oefening. Regelmatige lichaamsbeweging kan leiden tot verlies van het gewicht en is bijzonder belangrijk voor PCOS. De website 3 vet kuikens op een dieet zegt dat cardiovasculaire oefening insulineresistentie kan verbeteren. Aërobe oefening, zoals wandelen, zwemmen en dansen met krachttraining te combineren. Spieren verbrandt meer calorieën zelfs in rust. Echter, omdat veel vrouwen met PCOS hogere testosteron niveaus dan gemiddeld hebben, gebruik lichte gewichten zodat je niet omvangrijk spieren.

Stap 3

How to Lose Weight met PCOS

Vraag uw arts over medicijnen voor PCOS. Medicijnen kunnen corrigeren de onderliggende hormoon onevenwichtigheden of insulineresistentie, waardoor het makkelijker om gewicht te verliezen. Volgens «««WomensHealth.gov voorschrijven artsen geboortebeperking pillen als tegenwicht voor uw hormonen, of insuline-sensibiliserende medicijnen, zoals glucophage, voor de behandeling van de insuline-resistentie.

Stap 4

How to Lose Weight met PCOS

Stoppen met roken. Een studie van de 2009 in ziekenhuis van de Universiteit van Erlangen in Duitsland, onder leiding van Dr. Susanne Cupisti, vond dat roken verhoogd insulineniveaus en vrije testosteron bij vrouwen met PCOS. Verhoging van insuline en testosteron zal verergeren PCOS, waardoor het moeilijker om gewicht te verliezen.

Waarschuwingen

  • Vermijd "crash" diëten met ernstige calorie beperking. Wees voorzichtig met traditionele dieetplannen, zoals veel focus op vetarme en hoge-koolhydraten en daarom niet geschikt voor PCOS zijn.

Tips

  • Richten op verbetering van uw algehele gezondheid en het aanpakken van de voorwaarden die ten grondslag liggen aan PCOS meer dan afvallen; Zodra de PCOS wordt behandeld, gewichtsverlies veel gemakkelijker zal gebeuren.

gerelateerde artikelen