CCM fiets Review

March 27

CCM fiets Review

CCM is een Canadees bedrijf dat fietsen produceert. Canada cyclus & Motor Co. Ltd., werd zoals ze formeel bekend stonden, de voorsprong fiets fabrikant in de late jaren 1880 en begin van 1900. Zij waren de leidende fabrikant van fietsen gebruikt voor oorlog tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 1983 verklaarde het bedrijf faillissement en haar activa werden verkocht aan Procycle Group Inc en ze omgedoopt tot de bedrijf "CCM cyclus." Vanaf januari 2011 voorkomt de Procycle webpagina niet in het CCM als een divisie. Canadian Tire winkels blijven CCM fietsen verkopen.

CCM mountainbikes

Deze fietsen zijn voorzien van een stalen frame, de voorvering en 21 snelheden, een Valk rear derailleur voorzijde en achterzijde lineaire-pull remmen. De mannen en de vrouwen bikes hebben 26-inch banden op een 20-inch frame. De jeugd-bikes hebben 24-inch banden op een 16-inch frame. Deze fietsen vereisen vergadering is er een levengarantie frame. Vanaf 2011 zijn deze fietsen te koop op de website van het Canadian Tire voor $149.99 voor mannen, youth en vrouwen stijlen.

CCM statische Full Suspension Fietsen

Volledige schorsing fietsen voor mannen, vrouwen en jeugd worden verkocht voor $399.99. Deze fietsen zijn lichtgewicht aluminium frames, 21 snelheden voor en achter vering, micro-shift kraan shifters, voorste schijfrem en achterste lineaire-pull remmen en achterderailleur van Shimano. De volwassen grootte heeft 26-inch banden op een 19-inch frame, terwijl de jeugd grootte hebben 24-inch banden op een 15-inch frame. De fiets wordt geleverd met een garantie van vijf jaar frame en een eenjarige garantie op onderdelen. Deze fietsen vereisen vergadering en zijn te koop op de website van het Canadian Tire.

CCM Avenue hybride fietsen

CCM heeft een hybride fiets genaamd de "Laan" en het komt bij mannen en vrouwen stijlen, verkocht voor $199.99 op de Canadian Tire-website. Beide stijlen zijn voorzien van een stalen hybride frame, voorzijde en achterzijde lineaire-pull remmen, voorwielophanging, 18 snelheden, een achterderailleur Falcon, grip shifters en een 18-inch frame. De fiets vergadering vereist en wordt geleverd met een levenslange frame garantie en 1 jaar garantie op onderdelen.

CCM Nevada Comfort fietsen

Canadian Tire verkoopt de CCM Nevada Comfort fiets in mannen en vrouwen stijlen voor 199,99 dollar. De fiets heeft een aluminium comfort frame voor en achter vering, samen met 21 snelheden en Shimano grip shifters. Het beschikt over voorste en achterste lineaire remmen en een achterderailleur van Shimano. Mannen en vrouwen's komen met 26-inch banden op een 20-inch frame. Deze stijl van de fiets vergadering vereist en wordt geleverd met een garantie van vijf jaar frame en een eenjarige garantie op onderdelen.

CCM Presto 700 C racefiets

Canadian Tire beschikt over een racefiets voor $349.99. Het heeft een aluminium frame, Shimano derailleur achter en 21 snelheden. Het maakt gebruik van voor- en achterzijde gelegeerd remklauw remmen, Shimano grip shifters en 700C banden op een 22-inch frame. De fiets vergadering vereist en wordt geleverd met een garantie van vijf jaar frame en een eenjarige garantie op onderdelen.

CCM pijl jeugd fietsen

CCM pijl jeugd Bikes hebben een stalen frame en de voorwielophanging. Het maakt gebruik van een rem achter remklauw. Het vereist van de vergadering en wordt geleverd met een levenslange garantie op het frame, alsook een eenjarige garantie op onderdelen. Vanaf januari 2011 verkoopt Canadian Tire een 16-inch jeugd fiets voor jongens voor 99,99 dollar.


gerelateerde artikelen