Hoe je je Baby releasehandle zonder u te kwetsen

April 22

Hoe je je Baby releasehandle zonder u te kwetsen

Borstvoeding kan natuurlijk, maar het niet altijd gemakkelijk te komen aan nieuwe moeders. Krijgen van de baby vergrendeling op goed en vervolgens om de tepel vrij te geven wanneer hij klaar voorkomt schade aan de tepel. Als borstvoeding pijn veroorzaakt, kan je bang Hoofdverpleegkundige geworden. Maar liefst 80 tot 90 procent van de moeders van de verzorging ervaren sommige tepel pijn, volgens Le Leche League International. Als u niet zeker weet dat u het verwijderen van de baby correct, vragen een borstvoeding consultant of uw kinderarts.

Redenen voor het overtreden van de zuigkracht

Niet alle baby's laten gaan van de tepel als ze klaar bent borstvoeding. Sommigen houden zuigen, met behulp van de borst als een fopspeen, dat prima is als je niets anders te doen die dag. Als u wilt opstaan en doen iets niet gerelateerd aan verpleegkunde, hebt u te dwingen de kwestie door het verwijderen van hem. Als uw baby niet goed klink op, moet u ook hem loskoppelen en opnieuw te beginnen. Als u dat niet doet, zal je tepels erg pijnlijk geworden. Je baby kan ook niet de voeding die hij nodig heeft als hij wordt niet goed vergrendeld op krijgen. Als uw baby consequent langer dan 30 tot 40 minuten verpleegkundigen, mag hij niet hebben een goede klink-on, de Ohio State University Medical Center-website meldt.

Een vinger gebruiken

Een van de gemakkelijkste manieren om te breken zuig is het invoegen van uw vinger--uw pink is gemakkelijkst invoegen--in de hoek van de baby's mond. Uw vinger tussen het tandvlees en zachtjes draaien uw vinger ongeveer een kwart te breken de zuigkracht. Trek voorzichtig richting de borst. Zodra je de zuigkracht breekt, snel verwijderen de tepel van de baby's mond zodat hij niet chomp terug naar beneden op het.

Een kleine kin verplaatsen

Sommige baby's geworden verstandig om de vinger-in-de-mond-truc en indrukken harder als u probeert te verwijderen voordat ze willen worden verwijderd. In dit geval, pull-down zachtjes op de baby's kin te breken van de hendel. Wanneer u een pull-down op zijn kin, zijn mond geopend en kunt u het verwijderen van de tepel. U kunt deze methode ook gebruiken als u liever niet stok uw vinger in je baby's mond had.

Tepel letsel

Gewonde tepels kunnen besmet raken, waardoor de pijn erger. Als u een infectie ontwikkelt, kunt u deze doorgeven aan uw baby, waardoor candida in de mond, waardoor verpleging pijnlijk voor de baby. Als je tepel rood of scheuren wordt, hij niet gaande of komende uit de borst correct. Pijnlijke tepels kunnen best genezen als je gewoon een beetje moedermelk op hen. Warme kompressen kunnen ook verlichten de pijn. Leg niet drogen agenten op uw pijnlijke tepels, omdat dit hen erger kan maken. Raadpleeg uw arts als u symptomen van een geïnfecteerde tepel van ontwikkelen als uw baby tekenen van Candida toont.


gerelateerde artikelen