Als je Borderline diabetes, hoeveel suiker kan u hebben Per dag?

July 7

Als je Borderline diabetes, hoeveel suiker kan u hebben Per dag?

Borderline diabetes, bekend als "prediabetic," betekent dat u zult willen zorgvuldig beginnen met de monitoring van uw inname van suiker. Teveel suiker kan leiden tot gewichtstoename, waardoor het moeilijker voor u beheren uw bloedsuikerspiegel, die verder verhoogt uw risico op diabetes Type 2 te ontwikkelen. Niet alle suiker-bevattende voedingsmiddelen zijn eveneens problematisch, echter; het is het voedsel met toegevoegde suikers die u wilt beperken.

Natuurlijke vs. toegevoegde suiker

Suiker komt in twee vormen in voedsel: natuurlijke of toegevoegde. Natuurlijke suiker, zoals lactose uit melk, is uw grote zorg niet als je prediabetic. Voedingsmiddelen met natuurlijke suikers geven u ook vezels, eiwitten en andere nuttige voedingsstoffen. Zijn producten die zitten vol met toegevoegde suikers die u wilt vermijden. Deze voedingsmiddelen, met inbegrip van gebakken goederen, hebben niet meestal veel te bieden andere dan een heleboel suiker en veel calorieën. De suiker gram vermeld op het etiket omvatten zowel toegevoegde als natuurlijke suiker, echter. Lees de ingrediëntenlijst om erachter te komen of suikers zijn toegevoegd. Sacharose, dextrose, high-fructose corn siroop en maltose zijn slechts enkele van de voorwaarden van de toegevoegde suiker je ziet en moet vermijden.

Beperkingen van de suiker

Hoewel geen exacte suiker aanbeveling voor prediabetics bestaat, de Wereldgezondheidsorganisatie adviseert uw toegevoegde suiker inname tot minder dan 5 procent van uw calorie-inname te beperken. Dit betekent dat als 2.000 calorieën per dag over uw gemiddelde is, u mag niet meer dan 100 calorieën van toegevoegde suikers. Omdat koolhydraten 4 calorieën per gram bevatten, dit komt neer op een maximum van 25 gram toegevoegde suikers per dag.

Totaal koolhydraten bij elke maaltijd

Suiker is een koolhydraat, neemt sommige van uw totale carb toewijzing voor de dag. Terwijl de behoeften van uw specifieke koolhydraten variëren kunnen, suggereert in het algemeen krijgen van 45 tot 60 gram bij elke maaltijd is een startpunt voor het beheer van de diabetes, de American Diabetes Association. Dit betekent dat tegen het einde van de dag, je ongeveer 135 tot en met 180 gram koolhydraten in alle consumeren moet. Dit omvat alle suikers, zowel natuurlijke als toegevoegd, evenals zetmeel.

De andere Carb aan graaf

Suiker is niet de enige koolhydraten die u bijhouden van wilt als je een borderline diabetes. Controleren uw vezels, vooral oplosbare vezel, inname, ook. De vezel is een carb, hoewel het niet volledig verteren, wat betekent dat het niet ontnemen van uw dagelijkse limiet van koolhydraten. Maar het is essentieel voor de verordening van de bloedsuikerspiegel. Oplosbare vezel bindt met water in je darmen, die de beweging van voedsel vertraagt. Deze functie maakt suiker absorberen in een trager tempo, waardoor uiteindelijk het gemakkelijker voor u om te stabiliseren uw bloed glucose. Voor 2.000 calorieën, richten op 28 gram vezels per dag, gebaseerd op de richtlijnen van het dieet voor Amerikanen 2010 aanbeveling van 14 gram voor elke 1000 calorieën. Verse groenten, bonen, wortelen en havermout zijn allemaal hoog in oplosbare vezels.


gerelateerde artikelen