Wat zijn de behandelingen voor oedeem in het been?

June 10

Wat zijn de behandelingen voor oedeem in het been?

Been oedeem of zwelling, perifeer oedeem, een afkorting is een gemeenschappelijk probleem vooral onder de ouderen. Er zijn algemene behandelingen die mensen proberen kunnen te helpen verlichten been oedeem; behandeling van de oorzaak van het oedeem zullen echter de beste resultaten geven. Been oedeem kan vanwege hartproblemen, slechte perifere circulatie, of vanuit vochtretentie optreden vanwege nierziekte. Mensen die staan of zitten de hele dag vaak last van zwelling van het been.

Behandelen van de onderliggende oorzaken

Volgens Donna D. Ignatavicius, M.S. R.N., en M. Linda Workman, Ph.D, auteurs van de uitgave 2006 "Medisch-chirurgisch Hoofdverpleegkundige--kritisch denken voor Collaborative Care" kan leerboek, aandoeningen zoals hart-en vaatziekten en nierfalen veroorzaken been oedeem. Inname van medicijnen als voorgeschreven en volgende behandeling protocollen geschetst door uw arts zal helpen minimaliseren been oedeem, dat als een symptoom van een onderliggende gezondheidsprobleem optreedt. Voor goedaardige been kunnen zwelling, andere behandelingen volstaan.

Verheffen

Wat zijn de behandelingen voor oedeem in het been?

Elevating de benen is een gemakkelijke manier om te helpen daling been zwelling. Scott en wit ziekenhuis patiƫnteneducatie informatie adviseert dat u uw benen boven het niveau van uw hart verhogen wanneer u liggen. Indien mogelijk, uw voeten op een Ottomaanse of ligstoel te verhogen wanneer zitten. Wanneer u naar bed gaat, hef uw onderbenen op een kussen.

Verplaatsen

Als u staan of voor langere tijd zitten, zorg ervoor dat pauzes nemen en verplaatsen. Wanneer u zich een lange tijd, bloed zwembaden in uw onderbenen. Wanneer u voor een lange tijd zitten, comprimeren u de grote bloedvaten in je benen, interfereren met de normale circulatie. Standpunten vaak veranderen en te voorzien in voldoende verkeer rondlopen.

Ondersteuning kousen

De Amerikaanse vereniging van de artsen van de familie stelt voor gebruikend ondersteuning kousen om te helpen controle been zwelling. U kunt ondersteuning slang bij de supermarkt of de plaatselijke drogist kopen. Hebt u een heleboel been zwelling of een probleem met de perifere circulatie, kan uw arts voorschrijven steun slang. Ondersteuning kousen helpen comprimeren van de perifere bloedvaten waardoor de terugkeer circulatie naar het hart, bij het verminderen van oedeem van het been.

Low zout dieet

Teveel natrium zal Vochtretentie veroorzaken. Na een low zout dieet zal helpen verminderen van de vochtretentie en lagere been oedeem.

Controle gewicht

Overgewicht of obesitas kan problemen geven met oplage. Controle van uw gewicht kan helpen minimaliseren van zwelling van het been.

Vermijden van beperkende kledij

Vermijd het dragen van beperkende of strakke kleding. Iets dat met de normale circulatie interfereert kan een probleem met perifeer oedeem.

Diuretica

Soms zal de artsen voorschrijven een diureticum om te helpen met het verwijderen van extra vloeistof uit het lichaam. Mensen die hart-en vaatziekten en nierziekten vaak vereisen diuretica om te helpen bij de behandeling van oedeem van het been.


gerelateerde artikelen