Exercise Tips voor Wide Receivers

November 23

Exercise Tips voor Wide Receivers

Terwijl elke positie op het voetbalveld is fysiek veeleisend, laat één vaardigheid positie een speler op zijn eigen, uit de buurt van de bescherming van zijn teamgenoten – de brede ontvanger. De wideout vaak redetwist rechtstreeks met de tegenstander zonder het voordeel van een blocker, en in veel gevallen zullen worden vergeleken met twee of meer verdedigers op een bepaald spel. Dit vereist de brede ontvanger als een voetbal duizendpoot: sterk, snel, behendig en nauwkeurig. Een paar aanpassingen aan uw trainingsschema zal helpen u voorbereiden op de stijfheden van de positie van de brede ontvanger.

Maak je klaar voor lancering

Veel van uw training brengt sprint werk met behulp van rechte loopt, shuttle loopt en interval sprints. Terwijl veel van de statistieken die coaches en trainers gebruiken zullen voor het meten van je totale tijd die nodig is om elke snelheid boor betrekken zal, wijden een deel van elke praktijk te werken uitsluitend op het verbeteren van hoe u start uit de lijn. Supplement sprint werk met oefeningen zoals vak sprongen en sprinten trap. Dit zal het verbeteren van uw vermogen om te duwen van de grond met de macht om een rand over verdedigers.

Verblijf behendig

Ongrijpbaarheid en wendbaarheid zijn essentiële vaardigheden voor het besturen van polja zowel voordat en nadat je de pas hebt gevangen. Vanwege de beperkingen van het personeel te midden van de praktijk van de beperkte tijd is het vaak moeilijk om boren met zinvolle oppositie te doorlopen. Veel van de oefeningen die u, zoals zig zags uitvoeren zult, dat t-boren, vier-hoeken en fundamentele routes, zal betrekken loopt door kegels door uzelf. Extra praktijk tijd doorbrengen met een andere speler uitvoeren van one-on-one oefeningen om uw behendigheid en ongrijpbaarheid tegen een dynamische tegenstander te verbeteren.

Hands-On gaan

Als een ontvanger moet u hebben van goede, sterke handen. Ontwikkel kracht in je handen met een greep training tool in uw downtime. Als je op de loopband, wandelen aan klasse of zelfs enkel kijken TV, je grip met behulp van het hulpprogramma greep verbeteren. De praktijk ook elk van uw boren met een bal. Uitvoeren van de oefeningen zonder de bal arme spier geheugen ontwikkelt en maakt het moeilijk om op te hangen het wanneer u tijdens het spel wilt.

Gear-Up

Het kan worden taai, vooral bij warm weer, om te oefenen met volledige versnelling, maar het is cruciaal voor uw succes en veiligheid. Lopen routes en doet al uw oefeningen in korte broek en een T-shirt kunnen praktijk een beetje minder pijnlijk, maar toevoegen al dat vistuig wanneer u wilt uitvoeren op het veld kunnen vertragen uw prestaties en uw timing wegspelen. Uw pads en helm dragen wanneer u bezig bent op het veld tijdens het seizoen.


gerelateerde artikelen