Lijst van dagelijkse behoeften voor ouderenzorg

November 7

Naarmate we ouder worden, verbonden wij vaak gezicht extra behoeften en uitdagingen met de ouder. Als een familielid, buur of vriend heeft bereikt een punt waar hij hulp nodig met zijn dagelijkse routine heeft, moet u weten wat die dagelijkse behoeften zijn. Laat hem zo om onafhankelijk te zijn, terwijl het helpen hem respectvol met de taken die moeilijk zijn geworden.

Mobiliteit

Mobiliteit is belangrijk voor de ouderen, ook al het alleen binnen hun eigen omgeving is. Zorg ervoor dat ze goed zijn uitgerust voor een rolstoel, gemotoriseerde mobiliteit stoel, walker of suikerriet. Installeer een rolstoel oprit, hand rails en bredere deur putten te maken krijgen rond het huis ruzie-vrij. Een ziekenhuisbed, douche stoel, heffen of statief bar kan helpen bij het opstaan uit bed of verblijf veilig in de douche.

Vervoer

Vervoer kan worden levensreddende aan een bejaarde. Als hij niet meer rijden kunnen, vervoer zo ingesteld kan hij krijgen van en naar medische benoemingen en fysiotherapie. Het hebben van een conciërge of assistent die op bepaalde dagen bezoeken aan het nemen van een bejaarde aan boodschappen, is bij te wonen van een maatschappelijke functie of naar de dokter gunstig.

Medicatie

Senioren moeten juiste medicatie om gezond te blijven. Dit begint met adequate medische zorg, zoals doctor's bezoeken, tandverzorging, voetverzorging, oogzorg, fysiotherapie en psychiatrische therapie, indien nodig. Als ze hulp nodig hebt bij het nemen van hun pillen of geven zelf shots van insuline, een home-gezondheidszorg verpleging systeem moet worden toegevoegd aan hun dagelijkse plan van zorg.

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging is een belangrijke dagelijkse behoefte voor een senior burger. Ze kan hulp nodig hebt bij zwemmen, dressing en persoonlijke verzorging. Een huis-gezondheid-aide of andere familielid kan helpen bij deze taken, indien nodig.

Voeding

Een bejaarde moet goede voeding gezond te blijven en genieten van een comfortabel leven. Hebben een voedingsdeskundige of verzorger gaan over een dagelijkse maaltijden om te weten welk beste voedsel dat iemands levensstijl passen. Maaltijden kunnen wekelijks worden voorbereid, zodat is het gemakkelijker voor de senioren om te verwarmen en elke dag een warme maaltijd te eten. Programma's zoals maaltijden op wielen zorgen ervoor dat een bejaarde ten minste één gezonde maaltijd per dag ontvangt.


gerelateerde artikelen