Hoe het verhogen van de energie niveaus bij kankerpatiënten

April 26

Hoe het verhogen van de energie niveaus bij kankerpatiënten

Veel mensen met kanker ervaren vermoeidheid, gewichtsverlies en progressieve verspillen van de spieren. Dit kunnen worden toegeschreven aan de ziekte zelf, maar kunnen ook worden de effecten van medicijnen toegediend voor de behandeling van de kanker. Ongeacht de oorzaak, het ontbreken van voldoende energie kan beschadigen uw immuniteit, waardoor je kwetsbaarder voor andere ziekten. Verscheidene verschillende benaderingen, met inbegrip van dieetveranderingen en voedingssupplementen kunnen effectief in het verhogen van de energie niveaus bij kankerpatiënten.

Stap 1

Neem een carnitine supplement, verkrijgbaar bij uw lokale health food winkel. Een studie die geciteerd in een artikel van 2002 in de "kanker Journal voor clinici" bleek dat mensen die chemotherapie behandeling medicijnen kregen lager dan normale niveaus van carnitine. Carnitine, is volgens de website van de Universiteit van Maryland, een voedingsstof die het lichaam gebruikt vet omzetten in energie. Lage niveaus van carnitine, daarom uitleggen de vermoeidheid ervaren door patiënten met kanker. De onderwerpen in de aangehaalde studie gemeld aanzienlijk meer energie na ontvangst van extra carnitine voor één week. Praat met uw arts over extra carnitine als het met sommige medicijnen communiceren kan.

Stap 2

Deelnemen aan fysieke activiteit ten minste drie dagen per week. Volgens Dr. Su Kenderdine van Breastcancer.org., kan balanceren voldoende rust met zachte fysieke activiteiten, zoals yoga of wandelen, helpen verhogen van de energie. Kankerpatiënten moeten wel bewust zijn van mogelijke veiligheidsproblemen bij het kiezen van een fysieke activiteit. Vermoeidheid, zwakte en medicijnen kunnen allemaal leiden tot aantasting van het evenwicht en zorgvuldige aandacht moet worden besteed aan de activiteit, uw niveau van energie en het dragen van goed zittende kleding.

Stap 3

Eet voldoende calorieën en eiwitten. Individuen met kanker hebben een verminderde stofwisseling en zijn vaak risico op voedingstekorten die tot vermoeidheid leiden kunnen, volgens MedlinePlus. Omdat het lichaam dat is het bestrijden van kanker kan hebben verloren sommige van haar vermogen voor het verwerken van voedsel in energie, zijn kankerpatiënten vaak aangemoedigd om een calorierijke, hoog eiwit dieet eten. Hiervoor door aanvulling van maaltijden met eiwit en calorie rijke voeding shakes. Bovendien, het verhogen van uw inname van meer calorically-dichte voedsel, zoals gedroogde vruchten, voor extra energie.

Stap 4

Eet zes of meer kleinere maaltijden gedurende de dag, in plaats van drie grote landen. Mensen met kanker kunnen hebben verminderde spijsvertering, waardoor ze te verteren minder van het voedsel dat ze eten, vooral als ze een grote maaltijd eten. Zodat het spijsverteringsstelsel genoeg tijd om op te slaen energie uit een maaltijd, moet het bescheiden in omvang en dichte in calorieën en gezonde vetten zoals olijfolie. Blijven gehydrateerd door het drinken van sappen en nutritionele shakes overdag, maar de hoeveelheid vloeistof die je met een maaltijd drinkt om te maximaliseren van de concentratie van spijsverteringsenzymen converteren van voedsel om brandstof te beperken.

Stap 5

Voeg de eieren, eiwit, ei-poeder of melkpoeder aan levensmiddelen. Dit voegt meer calorieën als voedingsstoffen, waaronder eiwitten, aan een maaltijd. Nooit verbruiken rauwe eieren omdat personen met kanker kunnen meer gevoelig voor bacteriën zoals salmonella zijn, volgens MedlinePlus. U kunt het toevoegen van ei of melkpoeder aan soepen, stoofschotels, stoofschotels en pasta's ter bevordering van de hoeveelheid energie die de maaltijd biedt.

Waarschuwingen

  • Neem contact op met uw arts alvorens belangrijke dieetveranderingen.

Tips

  • Als u problemen met een verminderde eetlust ondervindt, spreken met uw arts over recept eetlust stimulerende middelen.

Wat die u nodig hebt

  • Carnitine supplement

gerelateerde artikelen