Geneesmiddelen voor de behandeling van lastig identiteit stoornis

September 30

Geneesmiddelen voor de behandeling van lastig identiteit stoornis

Dissociatieve identiteit stoornis (DID) is een psychische stoornis die de normaal gesproken geïntegreerde functies van geheugen, identiteit, perceptie en bewustzijn in een individu verstoort. Dit is een moeilijk aandoening te conceptualiseren vanwege de extreme verbreking van het zelf die zijn gekoppeld aan de Dissociatieve Staten. De Mayo Clinic vergelijkt DID met een extreem vlucht uit de realiteit dat niet bewust aan de persoon die leven met de stoornis. De Mayo Clinic verder geeft aan dat vanwege de aard van deze aandoening, er geen medicijnen specifiek zijn voor het behandelen van DID. Daarentegen zijn medicijnen gebruikt voor de behandeling van de volgende symptomen van mede voorkomende depressie of angst.

Antidepressiva

"Het dagboek van Neuropsychiatrie en klinische neurowetenschappen" waarschuwt dat antidepressiva Dissociatieve symptomen veroorzaken. Echter is het niet ongewoon voor een persoon wordt behandeld voor DID Antidepressivum medicijnen worden voorgeschreven. Antidepressiva worden gebruikt voor de behandeling van jarenlange depressie. Ernst van de symptomen en duur van de symptomen worden beschouwd alvorens Antidepressivum medicijnen te gebruiken. Er bestaan verschillende soorten antidepressiva, en elke typen komt met potentiële bijwerkingen. Antidepressiva en voorbeelden van escitalopram, fluoxetine bupropion. Momenteel zijn er geen aanbevolen beste antidepressiva te gebruiken voor de behandeling van de depressie DID is gekoppeld.

Antianxiety medicatie

Angst is een symptoom dat aanwezig is in de identiteit van de dissociatieve stoornissen kan zijn. AllPsych.com geeft aan dat antianxiety medicijnen kunnen nuttig zijn bij het verminderen van de depersonalisatie en derealization aanwezig in de stoornis. Er is echter een waarschuwing dat het gebruik van antianxiety medicijnen voor dit doel ook het potentieel heeft voor het opwekken van deze dezelfde symptomen. Antianxiety medicijnen gebruikt omvatten clonazepam, diazepam en lorazepam. Als gevolg van de waarschijnlijkheid van verslaving aan medicijnen, de Mayo Clinic waarschuwt tegen langdurig gebruik van voorgeschreven antianxiety medicatie.

Aanvullende overwegingen

Tranquillizers worden ook voorgeschreven voor residuele symptomen van DID, volgens de Mayo Clinic. Tranquillizers bieden een gevoel van rust en ontspanning, net als een antianxiety medicatie. Overleg met een getrainde psychiater in het behandelen van DID kan bieden extra aanbevelingen voor gebruik van medicatie. Het is belangrijk om te onthouden dat de primaire aanbevolen behandeling voor DID is psychotherapie met hypnose, als gevolg van DID niet overwogen een biochemische onbalans in het lichaam. De Mayo Clinic en nationale Alliantie voor de mentaal zieke verdere steun discussie met een psychiater over beschikbare opties voor het effectief behandelen deze psychische stoornis.


gerelateerde artikelen