Kunnen koffie & Jalapenos Help u Burn Fat?

February 15

Kunnen koffie & Jalapenos Help u Burn Fat?

Als u op zoek bent om vet te verbranden, moet u knippen calorieën, eten van een gezond dieet en oefening regelmatig; echter, bepaalde voedingsmiddelen toevoegen in uw gezonde voeding kan helpen boost uw lichaamseigen natuurlijke vetverbranding vermogens. Koffie en jalapeno zijn twee voedingsmiddelen die bevatten unieke verbindingen die bovenmatig lichaamsvet kunnen verbranden.

Koffie

Koffie is een van de meest populaire dranken in de wereld zoals het stimuleert het lichaam en geest dankzij haar hoge niveaus van cafeïne; koffie bevat echter meer dan alleen de cafeïne en water. Koffie is een rijke bron van anti-oxidanten en mineralen, met inbegrip van chroom, die belangrijk is voor de werking van het hormoon insuline. Met behulp van de one-two punch van cafeïne en mineralen kunt u vet verbranden en afvallen, de Mayo Clinic staat.

Jalapeno

Jalapeno zijn een pittige aanvulling op elke maaltijd. Jalapeno gewoonlijk worden aangetroffen in Mexicaanse keuken. Zoals alle pikante paprika zijn Jalapenos rijk aan een unieke stof capsaïcine genoemd. Capsaïcine stimuleert het centraal zenuwstelsel en interactie met de vetverbranding enzymen, een studie gepubliceerd in het juni 2009 "Europees Journal of Nutrition" gevonden. In deze studie is een groep vrijwilligers kregen een capsaïcine-rich lunch. De onderzoekers vonden dat capsaïcine bevorderd vetverbranding en verminderde eetlust in de uren na de lunch.

Combinatie

Koffie en jalapeno samen te combineren kunt u brand meer vet dan het gebruik van een op zijn eigen. In een onderzoek gepubliceerd in het januari 2007 "Opzettelijke Journal of obesitas", een groep zwaarlijvige vrijwilligers werd gevraagd om te eten van een gezond dieet en nemen van een supplement dat cafeïne en capsaïcine bevatte. Zij vonden dat dit supplement algehele stofwisseling gestimuleerd.

Voorzorgsmaatregelen

Cafeïne heeft een aantal bijwerkingen met inbegrip van hart hartklopping, kriebels en angst. Praat met uw arts alvorens cafeïne om ervoor te zorgen dat het veilig voor je is. Als u ondervindt werkt problemen gedogen van cafeïne decaf koffie bijna zo goed, volgens de Mayo Clinic. Capsaïcine is over het algemeen veilig, hoewel grote hoeveelheden leiden gastro-intestinale overstuur tot kunnen. Ook kan de kruidigheid van capsaïcine pijn en ongemak veroorzaken in bepaalde mensen.


gerelateerde artikelen