Hoe lang duurt het 20 om ponden te verliezen door te voeren?

February 13

Hoe lang duurt het 20 om ponden te verliezen door te voeren?

Met de verhoogde gezondheidsrisico's van diabetes, hart-en vaatziekten, kanker, artritis, galstenen, onvruchtbaarheid, slaapproblemen, astma en staar die gepaard gaan met overgewicht en obesitas, is afvallen een hoge prioriteit voor veel mensen. Hardlopen is een populaire en efficiënte manier om gewicht te verliezen en het verbeteren van uw gezondheid. Neem contact op met uw arts voordat u begint met een nieuwe oefening of gewicht-verlies programma; Hij zal u op maat een trainingroutine die geschikt is voor uw fysieke conditie kan helpen.

Calorieën verbrand Running

Hoe lang duurt het 20 om ponden te verliezen door te voeren?

1 pond te verliezen, moet u 3500 calorieën meer dan je verbruikt branden. Hoe veel calorieën je verbrandt per dag zal bepalen hoe lang het duurt voor u om 20 ponden te verliezen. Als u weeg 150 pond, met een snelheid van 8 mijlen per uur verbrandt 919 calorieën per uur; Als je 200 pond wegen, verwachten 1,225 om calorieën te verbranden elk uur wordt uitgevoerd. Als je elke dag met 500 calorieën verbrandt, verliest u 20 pond in 20 weken. Als u 1000 calorieën uitgevoerd brandt, zult u 20 pond verliezen in 10 weken. Als u wilt dat het om gewicht te verliezen snel, combineren een lopende routine met een gezond, caloriearm dieet.

Gezond gewichtsverlies

Hoe lang duurt het 20 om ponden te verliezen door te voeren?

Snel afvallen is een doel voor velen, maar te snel het verliezen van gewicht kan leiden tot een slechte gezondheid. De Centers for Disease Control and Prevention stellen voor verlies van slechts 1 tot 2 pond per week, wat betekent dat 20 pond te verliezen twintig weken of meer kan vergen. Om gezond te blijven en snel afvallen, willen branden genoeg calorieën via uitvoeren en onderhouden van een dieet van de gezondheid te verliezen 2 pond per week, of 1000 calorieën per dag.

Interval-Training

Hoe lang duurt het 20 om ponden te verliezen door te voeren?

U kunt 20 pond sneller verliezen door intervallen toevoegen aan je lopen. Intervallen, of afwisselend van uw snelheid tussen korte uitbarstingen van krachtige oefening en langere stukken van matige activiteit, kan het verhogen van het aantal calorieën je verbrandt elke training en minderen de hoeveelheid tijd die het duurt om 20 ponden te verliezen. JOG voor twee minuten op 6 mijl per uur en uw snelheid verhogen tot 8 mijl per uur voor 30 seconden of een minuut, afhankelijk van uw conditie.

Hardlopen voor Beginners

Hoe lang duurt het 20 om ponden te verliezen door te voeren?

Wanneer u voor het eerst uitgevoerd, voer niet te snel of te lang of vergroot u uw risico voor schade. In plaats daarvan, uitvoeren voor slechts 20 minuten elke dag en slechts drie tot vijf keer per week. De duur en de frequentie geleidelijk te verhogen. Als u wilt, vertragen en lopen totdat u voelt klaar opnieuw uit te voeren. Investeren in een hoogwaardige paar loopschoenen, die een aanvulling op uw pas en de efficiëntie van uw looppas te verhogen.


gerelateerde artikelen