De voordelen van Massage voor Stress

January 28

De voordelen van Massage voor Stress

Stress doet zich voor wanneer een situatie, de gebeurtenis of de gedachte bedreigend, zorgelijke of angst stemmende wordt. Een kleine dosis van stress is normaal, gezond en helpt mensen doelstellingen en deadlines te halen. Volgens de National Institute of Health veroorzaakt chronische stress angst, depressie en hart-en vaatziekten. Massage is een effectieve vorm van stress reductie en beheer--biedt het fysieke en psychologische voordelen die tegen de symptomen van stress.

Reactie van de ontspanning van het lichaam van de gebeurtenis

De noodsituatie stressrespons, of de reactie van de "vlucht-of-strijd", is de lichamelijke reactie van het lichaam op stress. Stress verhoogt de hartslag, spierspanning, ademhaling tarief en gevoelens van angst toeneemt. Dr Herbert Benson, associate professor aan de Harvard Medical School, heeft onderzocht hoe te ontlokken de tegenovergestelde fysieke reactie van de noodsituatie stressrespons als antwoord ontspanning van het lichaam. Massage bevordert de ontspanning reactie--hartslag wordt vertraagd, ademhalingstarief vertraagt en spieren ontspannen.

Verlaagt de bloeddruk

Volgens de American Heart Association, onderzoek niet direct is gekoppeld hoge bloeddruk met stress. AHA stelt echter dat veel gedrag die gepaard gaan met stress bloeddruk verheffen: slechte eetgewoonten, inactiviteit, roken, een hoge-natrium dieet en hoge alcoholinname. Een studie van de 2005 uitgevoerd door de Universiteit van Zuid-Florida vond dat deelnemers ontvangen van 10 massages in de loop van drie weken ervaren druppels in de bloeddruk. Deelnemers die niet massages zag geen veranderingen in de bloeddruk. Volgens een september 4, 2008 activeert Newsweek-artikel met een adellijke titel "Vijf verrassende voordelen van Massage," massage drukpunten die zijn gekoppeld aan de nervus vagus. De nervus vagus reguleert de bloeddruk--stimulatie helpt verlagen en handhaving van een gezonde bloeddruk.

Vermindert spierspanning

Volgens de gids met Help, een non-profit, geestelijke gezondheid Shiatsu massage en Zweedse massage totale ontspanning bevorderen en stimuleren van gespierde ontspanning. Hoofdpijn, kaak pijn, schouder en nek spanning zijn veelvoorkomende symptomen van stress. Massage breekt melkzuur en andere punten van ongemak dat symptomatisch voor stress zijn.

Onmiddellijke verlichting biedt

Terwijl het krijgen van een massage onmiddellijke noodhulp biedt, verlichten zelf-massage technieken ook stress symptomen. Masseren van jezelf ontspant je spieren en je geest. Bijvoorbeeld, sluit je ogen en plaats je vingers onder je wenkbrauwen. Lichte druk uit te oefenen gedurende vijf tot 10 seconden vermindert hoofdpijn en aangezichtspijn. Schouderpijn verlichten door wrijven in cirkelvormige bewegingen op uw schouderbladen. Kaak pijn verlichten door te drukken op uw duimen achter je oren. Pressiemiddel in langzaam, in cirkelvormige bewegingen helpt losraken opwaarts strakke spieren die optreden als gevolg van balde of slijpen van de tanden--twee gedrag geassocieerd met stress.


gerelateerde artikelen