Een vijfdaagse training van een Week Plan voor Weight Loss

March 9

Een vijfdaagse training van een Week Plan voor Weight Loss

Als u afvallen wilt, knobbel opwaarts uw huidige workout routine. De sleutel tot gewichtsverlies is op te nemen met uw huidige cardio-programma-interval-training. Door korte uitbarstingen van hoge intensiteit activiteit met uw werk van matige intensiteit als onderdeel van een vijf-dagen-per-week plan, kunt u meer calorieën te verbranden en beginnen om gewicht te verliezen. Krachttraining met het plan van de cardio te versnellen van uw resultaten omvatten.

Indoor cyclus: 45 minuten maandag/woensdag/vrijdag

Stap 1

Warm up voor vijf minuten op de fiets op een comfortabel tempo. Op een schaal van één tot en met 10, met 10 maximale, vastgesteldop weerstand vijf.

Stap 2

Verhoog uw tempo naar een sprint. Sprint gedurende 30 seconden en dan trappen op een comfortabele herstel tempo gedurende 60 seconden. Volledige 10 ronden van 30 seconden sprint gevolgd door 60 seconden van herstel.

Stap 3

Verhogen van de spanning tot matig zware (zeven of acht op een schaal van 10). Rit voor twee minuten, 30 seconden. Vervolgens met je handen op je heupen, het stuur en je voeten plat op de stoel opstaan en berijd staande voor een ander 2:30.

Stap 4

Herhaal het sprint-gedeelte. Verminderen van de spanning terug naar vijf. Volledige 10 ronden van 30 seconden sprint gevolgd door 60 seconden van herstel.

Stap 5

Koelen door het verminderen van uw spanning en snelheid voor vijf minuten. Zodra u het gevoel dat uw hartslag wordt verlaagd, uitstappen met de fiets en strek uw borst, de rug, de schouders, de fronten van dijen, achterzijde van de dijen en kuiten.

Hardlopen: 30 minuten dinsdag/donderdag

Stap 1

Opwarmen door te lopen op de loopband voor drie minuten. Verhoog uw tempo aan een jog en jog voor twee minuten extra.

Stap 2

Lopen of joggen op een comfortabel tempo gedurende vijf minuten.

Stap 3

Verhoog uw tempo naar een sprint. Sprint gedurende 30 seconden en dan joggen of wandelen op een comfortabele herstel tempo gedurende 60 seconden. Bent u niet in staat om sprint, gewoon versnellen uw tempo.

Stap 4

Volledige 10 ronden van 30 seconden sprint gevolgd door 60 seconden van een herstel joggen of wandelen.

Stap 5

Afkoelen doordat uw tempo om een wandeling van vijf minuten. Zodra je hebt voltooid de cool-down, krijgen korting op de loopband en rek de voorzijde en achterkant van uw benen, kuiten, borst, rug en schouders.

Krachttraining: 20 minuten twee dagen per Week

Stap 1

Een vijfdaagse training van een Week Plan voor Weight Loss

Kracht trainen op de lopende dagen en probeer om dit te doen voordat u uitvoert. Het is niet noodzakelijk, maar door uw workout met krachttraining te beginnen, zul je meer energie om zwaardere gewichten, die uw resultaten versnellen zal te heffen.

Stap 2

Voltooien van 10 herhalingen elk van deze in deze volgorde oefeningen: toekomen longe lichaamsgewicht kraakactie, halter step-up, halter borstpres, superman, front plank, halter lateral raise, permanent halter hammer curl en halter triceps-kickback.

Stap 3

Elke oefening, zodat ten minste 30 seconden rust tussen elke set doorlopen.

Stap 4

Herhaal een andere ronde van alle negen oefeningen met 30 seconden tussen elke set.

Stap 5

Afkoelen door uw borst, de rug, de schouders, de fronten van uw dijen, en de rug van je dijen uit te rekken. Altijd toestaan een dag van rust tussen je trainingen sterkte.

Waarschuwingen

  • Neem contact op met een arts voordat u begint met een trainingsprogramma.
  • Stop uitoefenen als u gevoel flauw of duizelig of de ervaring van kortademigheid of pijn.

Tips

  • Altijd rekken na afkoeling van uw training.
  • Gebruik Trainingshalter die zwaar genoeg is om te voltooien ten minste acht tot 10 herhalingen.

Wat die u nodig hebt

  • Training versnelling
  • Horloge met tweedehands
  • Indoor cyclus
  • Loopband
  • Trainingshalter

gerelateerde artikelen