Gezondheidsvoordelen van Cascara Sagrada schors

May 13

Gezondheidsvoordelen van Cascara Sagrada schors

"Van arts Desk Reference voor kruidengeneesmiddelen" stelt dat de medicinale deel van de plant Rhamnus de gedroogde schors is. Inheems in de westelijke regio van Noord-Amerika, cascara was een folkloristische geneeskunde gebruikt sinds de vroege jaren 1800 door monniken als een laxeermiddel. De schors bevat Anthrachinon-verbindingen die aan de mucosale slijmvlies van de darm werken. Volgens "Sleisenger en Fordtran de Gastrointestinal en leverziekte," ontwikkelen 70 procent van de mensen die gebruik maken van cascara sagrada als een laxeermiddel Anthrachinon pseudomelanosis coli en geel-bruine urine. Voorzorgsmaatregelen nemen bij het gebruik van elke kruidensupplement; Raadpleeg uw zorgverlener alvorens enige vorm van de cascara-soorten.

Constipatie

Volgens de Cleveland Clinic, wordt cascara sagrada gebruikt als een laxeermiddel bij ouderen en pediatrische patiƫnten. Na inname begint cascara te werken op de dikke darm binnen zes tot 10 uur. Deze plant stimuleert de mucosal voering van de dikke darm, produceren een actieve afscheiding van elektrolyten en water. Dus inhoud de darm toeneemt, maagdilatatie onder druk te zetten door de dikke darm, die op haar beurt beweging van de ontlasting stimuleert.

Voorbereiding van de darm

In 1939, cascara sagrada, ook bekend als Cascara, goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) als een stimulerend middel laxeermiddel, volgens MDconsult.com. Cascara wordt het veel gebruikt door artsen als een natuurlijke darm voorbereiding voor colonoscopies of andere intestinale procedures.

Aambeien

Aambeien veroorzaakt door het agressieve "rekening houdend met" kunnen worden behandeld door cascara, volgens de "Physicians Desk Reference voor kruidengeneesmiddelen." De laxerende eigenschappen verzachten de ontlasting, waardoor het makkelijker om het passeren van de dikke darm. Dientengevolge, het effectief vermindert de noodzaak om het uitpersen van de darm en daardoor vermindert aambei manifestatie.

Wanneer om te voorkomen dat Cascara Sagrada schors

Contra-indicaties omvatten zwangerschap, borstvoeding, niet gediagnosticeerd buikpijn, darmobstructie, Prikkelbare darmsyndroom, ziekte van Crohn ziekte, colitis ulcerosa, fecale impactie, lage bloed kalium en blindedarmontsteking. Cascara heeft ook een ernstige drugs interactie met digoxine, wat in de toxiciteit van digoxine en dood resulteert.


gerelateerde artikelen