Visuele stoornissen bij de uitoefening van

December 17

Visuele stoornissen bij de uitoefening van

Als u nooit ze ervaren nog, ervaring visuele stoornissen terwijl uitoefening kan een beangstigend, vooral indien vergezeld van tijdelijke blinde vlekken. Elke aandoening waarbij visie garandeert een bezoek aan de dokter. Sommige oorzaken zijn te behandelen en te voorkomen, maar anderen zullen meer uitgebreide behandeling vereisen. Als uw symptomen komen plotseling op, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Typen

Wanneer je naar de oorzaak van uw visuele stoornissen, Let op wat u ervaart en geen bijkomende symptomen. Symptomen zijn onder andere Halo's of zigzag lijnen die eventueel blinde vlekken, wazig zien en dubbel zien. Soms visuele stoornissen vergezeld gaan van andere symptomen, zoals vermoeidheid, misselijkheid of oog pijn. Als dit de eerste keer dat je hebt ervaren problemen met de ogen tijdens het sporten, raadpleeg dan uw arts.

Migraine

Een veelvoorkomende oorzaak van visuele stoornissen is migraine. Het begin van een klassieke migraine is vaak de voorbode van met zigzag lijnen een aura genoemd. U ziet hen zelfs als je je ogen sluiten aangezien het een neurologisch symptoom. U kan een migraine trigger als u buiten bij zonnig weer traint. Blikken zijn een gemeenschappelijk trigger. Zonlicht uit metalen voorwerpen of water knipperen kan leiden tot een aflevering. De National hoofdpijn Foundation schat dat tot tot 12 procent van de Amerikanen migraine hebben.

Complicaties

Hypoglykemie of lage bloedsuiker, kan ook leiden tot visuele stoornissen. Als u krachtig traint, kan u snel afbreken van uw lichaam suiker reserves, wat leidt tot een daling van de bloedsuikerspiegel. Naast duizeligheid ondervindt u gebouw, zweten en prikkelbaarheid. Onbehandeld, kan hypoglykemie leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Visuele stoornissen kunnen ook duiden op andere aandoeningen, waaronder multiple sclerose, glaucoom en beroerte.

Preventie

Als uw arts geen ernstige onderliggende aandoening vindt, kunt u veilig uitoefenen door een paar voorzorgsmaatregelen te nemen. Beperk uw risico van een migraine veroorzaakt door schittering door het dragen van een zonnebril wanneer u de oefening buiten. Binnenshuis, omleiden verlichting zodat het niet op metalen voorwerpen schijnt. Een lichte snack vóór het uitoefenen om te voorkomen dat onveilige druppels in de suiker van het bloed, vooral als u diabetes hebt. Uw beste succes bij preventie kan afkomstig zijn van veel aandacht aan de omstandigheden van uw visuele stoornissen en zoeken naar manieren om te minimaliseren van de triggers.


gerelateerde artikelen