Kruiden om zich te ontdoen van Gas en opgeblazen gevoel

December 21

Kruiden om zich te ontdoen van Gas en opgeblazen gevoel

Gas is een symptoom veroorzaakt door lucht in het spijsverteringskanaal, terwijl opgeblazen gevoel naar een gevoel van de uitbreiding verwijst of zwelling van de buik. Deze gemeenschappelijke spijsvertering symptomen vaak optreden samen, wat resulteert in de intestinale kramp en ongemak. Er zijn een aantal effectieve kruiden remedies voor gas en opgeblazen gevoel, veel waarvan kan worden gevonden in uw eigen spice kabinet of lokale supermarkt.

Venkelzaad

Een belangrijk ingrediƫnt in gripe water, venkelzaad is een uitstekende kruiden bondgenoot voor de bestrijding van de klachten van de spijsvertering. De actieve bestanddelen--anethol en fenchone--fungeren als carminatives, voorkoming van gas en helpen het sneller te verjagen. Venkel zaad ook helpt stop spierspasmen in de maag, waardoor het handig voor de kramp en misselijkheid die soms optreden bij gas en opgeblazen gevoel.

Om een thee uit venkelzaad, voegt gewoon 1 kopje heet water aan 1 tbsp. gemalen venkel zaden, cool en drinken. De gemalen zaden kunnen worden ingenomen of gespannen op basis van persoonlijke voorkeur. Venkelzaad kan ook na de grote maaltijd voor haar spijsvertering effecten worden gekauwd.

Anijs zaad

Geprezen als een spijsvertering en ademverfrissing in India, is anijs zaad een uitstekende remedie voor gas en opgeblazen gevoel. Het is vaak gekauwd na de maaltijd voor de zoete smaak en de gevolgen van de spijsvertering. Anijs zaad bevat zoals venkelzaad, anethol--een verbinding met een diureticum en carminative eigenschappen. Volgens de National Institutes of Health, kan anijs zaad zinvol zijn voor het behoud van voedingsmiddelen vanwege zijn vermogen om te doden bacteriƫn zoals E. coli. De mild diureticum eigenschappen maken het effectief voor de behandeling van opgeblazen gevoel en water retentie, terwijl haar spier comfortabel effecten helpen gemak spanning in het spijsverteringskanaal gas en kramp te bestrijden.

Anijs zaad kan worden gebrouwen in een heerlijke thee door toevoeging van 1 kopje heet water aan 1 tbsp. gekneusd Anijs zaden. Zoals met venkel thee, kunnen de zaden ook worden verbruikt voor hun helende eigenschappen. Voor een extra krachtige brouwsel, voeg een eetlepel Gember wortel poeder en venkel zaden.

Pepermunt

Een geurig kruid met een verkwikkende smaak, pepermunt is een krachtige remedie voor gas en opgeblazen gevoel. Het bevat menthol, die verdoving, spier comfortabel en anti-misselijkheid eigenschappen heeft. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center kalmeert pepermunt spierspasmen in de maag en darmen, waardoor het makkelijker voor gas te passeren van het spijsverteringskanaal. Pepermunt kan bovendien worden nuttig in het verlichten van andere spijsvertering symptomen zoals misselijkheid, buikkrampen en hik.

Pepermunt kan in een thee wordt gebrouwen door toevoeging van 1 tbsp. gedroogd pepermunt bladeren aan 1 kopje kokend water gedurende 5 tot 10 minuten en het spannen. Omdat het ontspant de spieren in de slokdarm en de maag, pepermunt leiden tot een verslechtering van de zure terugvloeiing bij mensen met frequente brandend maagzuur of GERD.


gerelateerde artikelen