Voorbeelden van statische Kung Fu Poses

March 29

Voorbeelden van statische Kung Fu Poses

Statische kung fu houdingen zijn onderdeel van de zogenaamde houding opleiding. In dit type van opleiding, u uittreksel van bepaalde houdingen uit uw formulieren of sequenties van bewegingen, en ze gebruiken voor het ontwikkelen van een sterke kern. Omdat een boom is verankerd aan de grond, kan niet u omvallen als je de kofferbak duwt. Hetzelfde principe geldt voor uw lichaam in kung fu. In houding opleiding houdt u een kung fu-pose, dus het is statisch en onbeweeglijk. Hoewel een laag en breed houding gemakkelijker is te houden dan one-legged pose, zoals een kraan houding, ontwikkelen alle houdingen evenwicht, sterkte en stabiliteit.

Paard houding voor verbeterde houding

Voor de eerste twee jaar van kung fu opleiding hebt u gewoonlijk te houden van de houding van het paard voor ten minste één minuut. In deze lijn heeft u vergrendelen uw lichaam in een gebogen positie, aanbestedende uw dijen en het knijpen van uw bilspieren, volgens Jim Tugend van artikel "Waarom wachten om te leren wapens?" in "Zwarte gordel." Voor het uitvoeren van de houding van het paard, buig je armen en plaats je vuisten elkaar uw heupen duim-up. Wijs je ellebogen recht achter u. Stap breed links, uw linkervoet twee en een half tot drie keer schouderbreedte afstand van je rechter voet te plaatsen. Buig je knieën en squat naar beneden totdat je dijen parallel aan de vloer zijn. Houd je rug recht en stuitje verscholen. Uitduwen je knieën zodat ze afgestemd op je voeten blijven. Het houden van een paard houding is een isometrische contractie. Deze boor gebouw uw core spieren en benen, en verbetert uw houding.

Been-versterking van de Static vormt

In China won Ch'ang mest Sheng zijn eerste nationale kung fu-toernooi toen hij 17 jaar oud. Hij overleed op 80-jarige leeftijd, toen Sheng nog steeds ongeslagen, volgensartikel meester Eric Sbarge van "The vier recht redenen voor houding Training" op de vreedzame Dragon website. Tijdens de eerste stadia van kung fu opleiding, zou Sheng bekleden de leunend naar voren op zoek naar de zee poseren voor een uur. Uitvoeren om je benen hef- en ingrijpende macht, deze one-legged pose. Til je linkerbeen direct achter u tot uw dij parallel aan de vloer is. Buig je linker knie vormen een hoek van 90 graden met uw dij en flex uw voet. Houd uw rechter knie licht gebogen. Lean naar voren zodat je romp ook parallel aan de vloer is en een rechte lijn met uw dij vormt. Uitbreiden van beide armen direct achter u en plaats deze iets hoger dan je rug. Buig je handen omhoog met je handpalmen naar je hoofd, vorming van claws met je vingers. Houd die je hoofd omhoog en blik direct doorsturen.

Statische houdingen te trainen van de geest

Een houding te houden voor een lange periode van tijd is vergelijkbaar met een zittende meditatie. Omdat je lichaam nog steeds blijft, is het een gelegenheid om te trainen en rust van de geest. In tegenstelling tot bemiddeling, mag je benen beginnen om pijn op de krimp. Wanneer je geest pijn signalen pakt, zult u wilt veranderen van uw lichaamshouding of te zitten en te ontspannen. Ontwikkelen van wilskracht te blijven in de houding is een manier om uw gedachten onder controle. Houden van een kat houding en te overwinnen van de drang om te snel overgeven en vrijgeven van de pose. Voor het uitvoeren van de beleidskoers, overbrengen uw gewicht je rug been uit de voorwaartse houding of front longe. Buig je rug been, tekenen van je voorste been terug met een gebogen knie en waardoor je tenen op de grond raken. De tenen van je voorste voet moeten line-up met de hiel van je rug been, houden van uw lichaam gestage, volgens Paul Eng het boek "Kungfu Basics." Plaats je handen op je heupen, je lichaam rechtop te houden.

Cultiveren van energie

Wanneer u een statische kung fu pose uitvoert, het is ook een manier om het cultiveren van uw innerlijke energie, of chi. In houding opleiding, u hoeft niet te manipuleren uw energie op een bewuste manier. U hoeft alleen te gebruiken van de juiste houding en aarding, natuurlijk ademen en laat uw mening. Door de houding van de kraan te houden, hebt u te concentreren op het cultiveren van uw energie op een hoger zwaartepunt. Beginnen met de veronderstelling dat de houding van de kat. Til je gebogen front been tot uw tenen borstel tegen de knie van uw staande been. Wijs je tenen richting de vloer. Strek je achterste been, maar houd uw knie licht gebogen. Te werken aan uw saldo in de houding van de kraan, sluit je ogen of een blinddoek te gebruiken.


gerelateerde artikelen