How to Cook een Turkije Hamburger op het fornuis

September 16

How to Cook een Turkije Hamburger op het fornuis

Als u bent primer voor een sappige Turkije hamburger, laat niet een gebrek aan een barbecue of een barbecue afschrikken u. Turkije burgers gekookt in een koekepan op de top van de kachel zijn net zo goed. Voeg extra smaak met specerijen en smaakstoffen, dan bovenaan de gekookte hamburgers met uien, sla en uw specerijen van keuze. Voor gezonde kalkoen hamburgers, kijk voor wit vlees Turkije hamburger die ten minste 90 procent mager is. Een Turkije hamburger gemaakt van donker vlees vaak bevat hoge niveaus van calorieën en verzadigde vetten.

Stap 1

Plaats de Turkije-burger in een grote mengbak. Voeg extra's aan uw eigen voorkeuren, zoals grond Turkije gemaakt van wit vlees neigt te zijn droger en minder smaakvol dan gemalen rundvlees. Het toevoegen van kruiden als salie, tijm, paprikapoeder, rode peper vlokken, gehakte knoflook of een kleine hoeveelheid hete saus, mosterd of worcestershiresaus.

Stap 2

Meng de Turkije-burger met een houten lepel of met schone handen. Als je niet van de kleverigheid van Turkije van de grond, gebruik een paar ongebruikte keuken handschoenen. Meng de ingrediënten volledig, maar niet omgaan met het vlees meer dan noodzakelijk, zoals teveel behandeling het vlees zelfs kleveriger maakt.

Stap 3

De Turkije Hamburger mengsel vormen in gelijk-gerangschikte pasteitjes. Plaats de balletjes op een stukje wax papier of plastic wrap totdat u bent klaar om te koken.

Stap 4

Betrekking hebben op de bodem van een zware koekepan met koken olie, ongeveer 1 eetl. Gebruik voor gezonder hamburgers, oliën, zoals olijfolie of canola-olie. Warmte de koekenpan op een brander draaide tot middelhoge.

Stap 5

Plaats hamburgers in de hete olie. Niet overcrowd, zoals u ruimte om in te voegen een spatel om te spiegelen de hamburgers nodig hebt.

Stap 6

Koken elke hamburger van Turkije tot de eerste kant gebruind is, ongeveer twee minuten. Flip de hamburger, dan de tweede zijde koken.

Stap 7

Gebruik een spatel om het Turkije burgers overbrengen in een pan bakken. Test de hamburgers met een thermometer van het vlees. Om zeker te zijn, moet het midden van elke burger registreren ten minste 165 graden Fahrenheit.

Stap 8

Verwijder de hamburgers als de thermometer geeft aan dat het vlees wordt gedaan.

Tips

 • Als de kachel-gekookte hamburgers zijn niet gedaan, plaatst u de pan bakken in een oven voorverwarmd tot 350 graden Fahrenheit. Bak de kalkoen hamburgers voor extra vier of vijf minuten, of totdat de temperatuur bereikt 165 graden. Serveer de hamburgers warm.

Wat die u nodig hebt

 • Turkije Hamburger
 • Grote mengkom
 • Specerijen en smaakstoffen
 • Houten lepel of keuken handschoenen
 • Waspapier of plastic wrap
 • Zware koekepan
 • Koken olie
 • Spatel
 • Pan bakken
 • Vlees thermometer

gerelateerde artikelen