De deficiëntie van de vitamine met spier Twitches

December 24

De deficiëntie van de vitamine met spier Twitches

Spier schokbewegingen ook heten spasmen en optreden wanneer uw spieren onwillekeurig contract. Schokbewegingen meestal korte duur zijn, maar ze kunnen pijnlijk. De meest voorkomende gebieden die spasmen ontwikkelen zijn de handen, voeten, tenen en duimen, volgens Medline Plus. Spier schokbewegingen optreden voor een verscheidenheid van redenen, variërend van een onderliggende medische aandoening, zoals de ziekte van Parkinson tot buitensporige oefening, uitdroging of een deficiëntie van de vitamine. Voor een permanente spier twitching, moet u raadplegen uw arts voor een definitieve diagnose.

Vitamine D

Naast de spiertrekkingen, kan kramp en een gevoel van prikkeling in uw ledematen als je een vitamine D-deficiëntie optreden. Je lichaam kan niet voldoende hoeveelheden calcium en fosfor in je bloed zonder goede vitamine d absorberen. Tussen de leeftijd van 1 tot 70 moet u ongeveer 600 IU vitamine d per dag tot het bevorderen van gezond bot ontwikkeling en spier beweging. De meest voorkomende bron van vitamine D is zonlicht. Zeer weinig voedingsmiddelen van nature bevatten vitamine D, maar het wordt toegevoegd aan een aantal voedingsbronnen om die reden. Volgens het kantoor van Dietary Supplements bevat alle Amerikaanse melk ten minste 400 IU per kwart. Naast spierspasmen, kan vitamine D-deficiëntie leiden tot het bot kanker, multiple sclerose, diabetes en hypertensie.

Vitamine B6

Terwijl deficiëntie van de vitamine B6 zeldzaam in de Verenigde Staten is, het probleem optreedt. Vitamine B6 deficiëntie is een van de belangrijkste oorzaken van spier schokbewegingen in alcoholisten die niet een evenwichtig dieet eet, volgens het Linus Pauling Instituut. Strikte vegetariërs en senioren zijn ook een groter risico van vitamine B6 deficiëntie. De vitamine is essentieel voor een aantal chemische enzym reacties en speelt een belangrijke rol in het vrijkomen van glucose in uw spieren. B6 is een in water oplosbare vitamine die u via je dieet of supplementen aanschaffen moet. Volwassenen hebben 1.3 tot 1,7 mg vitamine B6 per dag nodig, een bedrag dat kan toegevoegd door het eten van zalm, bananen, verrijkte granen, roodbruin aardappelen met de huid intact of gekookte spinazie.

Vitamine B12

Trillende bewegingen, spierzwakte, lage bloeddruk en stemmingsstoornissen zijn tekenen van een vitamine B12-tekort. Bloedarmoede is een van de meest voorkomende bijwerkingen van onvoldoende B12 die nodig zijn om gezonde rode bloedcellen ontwikkeling te bevorderen. U moet ongeveer 2,4 mcg van vitamine B12 per dag na de leeftijd van 14. Naast het bouwen van gezonde rode bloedcellen, speelt B12 ook een belangrijke rol in de geleiding van de zenuwen. Vlees, vis en zuivelproducten geven doorgaans voldoende B12 in uw dieet om spierspasmen en andere bijwerkingen te voorkomen. Vitamine B12 is een in water oplosbare voedingsstof die uw lichaam slaat ter dekking van eventuele tijdelijke dieet tekorten.

Mineraal

Hoewel niet een vitamine maar een mineraal, moet elke cel in uw lichaam calcium. Terwijl calcium tekort meestal geassocieerd met verminderde botdichtheid wordt, is calcium nodig voor de juiste spier functie ook. Het is essentieel voor de geleiding van de zenuwen en spiercontrole contractie. Mannen en vrouwen tussen de leeftijden van 9 en 18 moeten ongeveer 1300 mg calcium per dag om te voorkomen dat spier twitches, volgens het kantoor van Dietary Supplements. Tussen 19 en 50, moet u ongeveer 1000 mg. vrouwen boven de 50 moet verhogen calciuminname tot 1200 mg per dag om te voorkomen dat botverlies. U kunt krijgen calcium uit voedingsbronnen zoals zuivelproducten en versterkte sinaasappelsap of kun je een vitaminesupplement dat vaak toegevoegde vitamine D ook bevat. Praat met uw arts alvorens vitaminesupplementen om ervoor te zorgen dat zij niet interfereren met een andere lopende behandelingen.


gerelateerde artikelen