Wat Is de juiste manier om te dragen een rugzak?

November 28

Of u een rugzak als de zak van uw werk of om uit het hoofd op de wandelpaden gebruikt, kan het gewicht van uw bezittingen aanzienlijke stress op uw skelet zetten. Het dragen van een rugzak de juiste manier om het risico van chronische rugpijn.

Passen

De juiste manier om te dragen een rugzak heeft te met de totale passen van het peloton op je lichaam. Bruce Grubbs, auteur van "Wandelen Oregon's centrale Cascades," verklaart dat het grootste deel van het gewicht van de rugzak centra op en rond je heupen, maar dat de verdeling van de belasting ook tussen je schouders en rug valt. Daarom kiezen een pack dat groot of lang genoeg om het beslaan van uw schouders te heupen wanneer het volledig geladen is. Al het gewicht dragen neer op uw schouders of terug alleen kan leiden tot pijn in de rug. Opstaan direct met je hoofd omhoog en rechtdoor op zoek wanneer u tote LocationFree om te helpen de gewichtsverdeling consistent te houden.

Laden

Beperk uw lading en dragen alleen het absolute minimum om te voorkomen dat zware uzelf bij de uitoefening van je rugzak. De zwaarste items in het midden van je rugzak zelfs gewichtsverdeling plaatsen. Vanaf daar werken in een cirkelmotie indien mogelijk, inwikkeling van zachte of lichtgewicht items rond de zware dingen volledig te vullen de tas. De belasting in een half gevulde rugzak dreigt te verschuiven rond in transit; zelfs als u het correct uitvoeren, kan het verkeer gooien uit uw evenwicht en balans.

Bandjes

Kies een rugzak met brede schouderbanden die het gewicht gelijkmatig verdeeld tussen de linker- en rechterkant van je lichaam verdelen. Draai de riemen genoeg voor de rugzak past zonder speling tegen je lichaam. Het dragen van beide schouderbanden zorgt ervoor dat uw lading gelijkmatig verloopt en spinale stress kan worden voorkomen. Kinderen zijn vooral gevoelig voor slechts één riem over hun schouders gooien, omdat ze denken dat het ziet er "cool." Als je rugzak een hippe riem die rond uw taille of een belasting lifter riem die over uw sleutelbeen loopt beveiligt heeft, moet u ze gebruiken wanneer uw draagtas. Ze zijn ontworpen om u extra ondersteuning van de stabilisatoren en zijn gemeenschappelijke kenmerken van hiking packs.

Overwegingen

Een rugzak die te zwaar is kan ertoe leiden dat bukken over wanneer je loopt, die op zijn beurt druk op je rug, heupen en knieën zet. Overwegen het delen van de lading met vrienden of collega wandelaars als u gaan allemaal naar dezelfde plaats.


gerelateerde artikelen