De beste goedkope plaatsen in Texas te nemen Benjamins

July 28

De beste goedkope plaatsen in Texas te nemen Benjamins

Als u woont in of Texas bezoeken, hebt tal van keuzes als het gaat om goedkope plaatsen te nemen van uw pre-tieners. Van parken aan zomerkampen vindt u een scala aan activiteiten in de gehele van de staat van Texas, die zal niet mislukking uw zakboekje.

Texas parken

Hoofd aan een gemeenschap park met uw pre-tiener. In Dallas, een fietstocht of een wandeling met uw kind langs de Valley View Park Nature Trail (13000 Hillcrest Drive, Dallas, geen website; 214-670-4100) te nemen. Als uw kind is in skateboarden, nemen hem mee naar de Lee en Joe Jamail Skateboard park (103 Sabine Street, Houston, geen website; 713-222-5500) in Houston. Deze wereldklasse in-grond skate park functies een 30.000-square-foot faciliteit met gebieden voor skaters van alle niveaus. Wanneer u in de buurt van Laredo bent, kun je je kind om vrij van evenementen op het gebied parken zoals oogstfeesten, fitness festivals en vissen Derby's.

Texas wateractiviteiten

Zwemmen activiteiten kunnen goedkoop zijn. Neem uw pre-tiener naar een gemeenschappelijk zwembad, waar ze kan zwemmen en glijbaan. In Houston, bezoek het Finnigan-zwembad (4900 Providence, Houston geen website; 713-673-7311) of het zwembad Schwartz (8203 Vogue, Houston, geen website; 713-973-6310). Ook hebben sommige parken water spray gronden waar je kind, zoals die in Edgewood Park (9010 Dodson, Houston, geen website; 832-395-7129 afkoelen kunt). In de regio San Antonio, kunt u gaan zwemmen bij Canyon Lake (3350 Park Road 31, Spring Branch, geen website; 830-438-2656) of ga doen sommige visserij bij Garner State Park (geen website; 234 Rural Route 1050, Concan; 830-232-6132).

Slecht weer activiteiten

Niet elke dag zal worden ideaal voor buitenactiviteiten. Wanneer u op zoek bent naar een goedkope plek om uw pre-tiener op een dag dat is te warm of te nat, kan u hem aan een matinee film nemen. Vele bioscopen bieden kortingen voor films die in het begin van de dag, zoals de AMC Barton Creek plein 14 (amctheatres.com/movie-theatres/amc-barton-creek-square-14) in Austin spelen. Starplex bioscopen (starplexcinemas.com) heeft verschillende locaties rond Texas die dagelijks aanbieden van goedkope films. Overweeg een bezoek aan een museum van Texas met uw pre-tiener. Op het Fort Worth Museum van wetenschap en geschiedenis (fwmuseum.org) vindt u dinosaurussen en andere wetenschap exposities, evenals het vee fokkers Museum. U kunt ook uw pre-tiener nemen voor een dag van exploratie op het centrum van de Texas-natuurwetenschappen aan de Universiteit van Texas in Austin (utexas.edu). Uw kind kan leren over de natuurlijke geschiedenis van het gebied door middel van de verzamelde specimens van 5,7 miljoen tentoongesteld, met inbegrip van gesteenten, mineralen en exposities over prehistorische leven.

Texas recreatie

In de Dallas gebied, kan uw kind deelnemen aan een zomerkamp (dallasparks.org/Programs/camp.aspx). Deze gratis, drop-in kampen functie activiteiten zoals sport, spelletjes, zwemmen, natuur studies en excursies. Ouders op het gebied van Mansfield kunnen ondertekenen hun Benjamins voor klassen en programma's door de stad van Mansfield activiteiten Center (mansfield-tx.gov). Activiteiten omvatten schermen, martial arts, muzieklessen, schaatsen en sport. In Flower Mound, kan uw kind deelnemen aan programma's als kinderen vissen dagen, Lego Robotics club, kunst klassen en dodge bal kamp in de Gemeenschap Activity Center (1200 Gerault Road, Flower Mound, geen website; 972-874-7275).


gerelateerde artikelen