Wat te zetten op baby's wanneer er blaarvorming diarree

November 27

Wat te zetten op baby's wanneer er blaarvorming diarree

Bijna alle baby's ontwikkelen een uitslag wanneer er diarree, volgens Barton D. Schmitt, auteur van "Your Child's gezondheid." Hoe vaker je baby bodems zijn luier, des te waarschijnlijker hij is het ontwikkelen van pijnlijke luieruitslag, soms gepaard met blaren. Blaren zijn vaker als uw baby diarree heeft, omdat zijn huid nog meer tijd in contact met de ontlasting uitgeeft. Bel uw baby's arts meteen als je blaren op zijn gebied luier merken. Meestal een zinderende uitslag zal genezen op haar eigen, maar bepaalde behandelingen kunnen helpen verminderen uw baby's ongemak en help snelheid het genezingsproces.

Diarree

Bijna alle kinderen ontwikkelen diarree af en toe, maar het meestal ruimt op eigen en is zelden ernstig. Diarree is het resultaat van een infectie in je baby's darmen, en wordt veroorzaakt door een virus, bacterie of parasiet. Meeste gevallen van diarree zijn zeer besmettelijk en zijn verspreid door contact met een besmet persoon, vuile handen of de ontlasting van een besmet persoon. Als uw baby luiers draagt, kunnen frequente aanvallen van diarree leiden tot pijnlijke luieruitslag, soms gepaard met blaren.

Zinderende uitslag

Een luieruitslag treedt vaak op als uw baby in een vuile luier te lang wordt gelaten. Het ontwikkelt omdat uw baby's huid geïrriteerd raakt door de fecale materie. Diarree kan een luier uitslag erger maken. Een symptoom van luieruitslag is blaren, die klein of groot kunnen. Een zinderende uitslag kan optreden op de huid van uw baby met diarree, met name indien haar aanvallen frequent zijn of als ze in de diarree gedurende meer dan een paar minuten zit na het beëindigen van de stoelgang.

Behandelingen

De beste behandeling voor luieruitslag is om het gebied schoon en droog. Als je baby diarree heeft wijzigen zijn luier onmiddellijk nadat hij een stoelgang heeft. Een zink gebaseerde diaper rash cream kan helpen beveiligen van uw baby blaren doordat het vocht van de huid weg. Een aardolie gebaseerde luier uitslag crème kan ook helpen. Uw baby's kinderarts zou ook aanraden een anti-schimmel room, een antibioticum crème of een milde steroïde crème, afhankelijk van het soort blister of huiduitslag die hij heeft. Schoon water op de blaren met behulp van een spuitfles spuiten en laten drogen. Dit kan je baby's ongemak verlichten en zal helpen het gebied schoon te houden. Een koele doek gedrenkt met schoon water kan ook enige verlichting brengen aan uw baby.

Overwegingen

Als je baby zich een zinderende uitslag van diarree ontwikkelt, bel dan onmiddellijk zijn kinderarts. Niet van toepassing om het even wat op de blaren zonder praten met zijn arts eerste. Pop niet de blaren. De Amerikaanse National Library of Medicine raadt aan dat u gebruik geen maïzena op je baby's uitslag omdat het het erger maken kan. Babydoekjes die alcohol bevatten kunnen ook de blaren en uitslag erger maken. Diarree is een symptoom van een ernstige ziekte mogelijk. Als je baby diarree niet beter krijgt of slechter, bel zijn kinderarts.


gerelateerde artikelen