Hoeveel calorieën worden verbrand in een 30 minuten durende Run?

December 3

Hoeveel calorieën worden verbrand in een 30 minuten durende Run?

Knijpen van een 30-minuten lopen in de planning meerdere malen per week moet u jongleren met uw planning mogelijk, maar je lichaam zal u bedanken. Deze eenvoudige oefening kan helpen stimuleren uw gezondheid en fitness niveau op een aantal manieren. Het aantal calorieën die je in de loop van het half uur lopen verbranden zult is afhankelijk van meerdere variabelen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint van dit of een oefeningsregime.

Uw gewicht speelt een rol

In het algemeen, verbranden zwaardere mensen calorieën tegen een verhoogd tarief in vergelijking met lichtere mensen. Als zodanig zal een zwaardere persoon verbranden meer calorieën dan een lichter persoon, wanneer de twee mensen gedurende 30 minuten bij dezelfde snelheid lopen. Volgens de website HealthStatus verbrandt een persoon die 135 pond weegt 259 calorieën tijdens een 30-minuten lopen op 5 mph. Een persoon die 175 pond weegt, echter verbrandt 336 calorieën tijdens een run voor dezelfde snelheid en duur.

Uw snelheid verhogen, verhogen je branden

Cardio-oefening met een intensiteit kan potentieel bieden een schat aan voordelen voor je gezondheid, maar hoe sneller u uitvoert tijdens uw workout van 30 minuten, de meer calorieën zult u hebt gebrand tegen de tijd dat u unlace uw schoenen. Een persoon van 135-pond zal 308 calorieën te verbranden tijdens een 30-minuten lopen op 6 mph, 352 calorieën bij verhoging van haar snelheid naar 7 mph en 413 calorieën als ze gemiddeld 8 mph tijdens het half uur lopen.

Andere factoren

Een aantal andere factoren kan beïnvloeden het tarief waartegen je calorieën tijdens uw half uur lopen verbrandt. Als u een aanzienlijke hoeveelheid tijd bergop loopt doorbrengt, u zult verbranden meer calorieën dan u zou op een vlucht van dezelfde lengte zelfs gemalen. Omgekeerd, een downhill run zal niet vrij zo veel calorieën te verbranden. U kan ook uw calorie branden te stimuleren door het dragen van lichte enkel of pols gewichten; de American Council on Exercise meldt je calorie branden door maximaal 15 percenten met behulp van 1 - tot 3-pound pols gewichten tijdens cardio kunt verhogen.

Uitvoeren naar een slanker lichaam

Het verbranden van calorieën is nauw verbonden met gewichtsverlies, en als je bent in staat tot het nemen van een 30-minuten lopen meerdere malen per week, u zal verhogen uw kans om gewicht te verliezen. In het algemeen streven naar 300 minuten van cardio per week kan leiden tot verlies van het gewicht, maar ook het uitvoeren van sommige krachttraining en kijken naar uw inname van calorieën zijn belangrijk. Om te verliezen een pond vet per week, moet u een gemiddelde van 500 calorieën meer dan je verbruikt elke dag branden.


gerelateerde artikelen