Wat zijn de voordelen van bentoniet?

July 26

Wat zijn de voordelen van bentoniet?

Bentoniet is afkomstig van het mineraal genoemd montmorilloniet, die uit microscopische kristallen gevonden voornamelijk in vulkanische as bestaat. Bentoniet komt in een poeder, klei, capsule of vloeibare vorm en wordt gebruikt voor therapeutische genezing van het lichaam. Bentoniet klei werd het ook gebruikt in oude medicinale praktijken als een alternatieve genezing methode om te voorkomen of verzachten van gezondheidsproblemen. Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van bentoniet, die kan worden gevonden in lokale kruid winkels voor de verkoop.

Huidverzorging

Bentoniet klei wordt gebruikt als een natuurlijke huidverzorgingsproduct te voorkomen of te behandelen gezicht vlekken en kleine abcessen. Clayfacts.com raadt het gebruik van calcium bentoniet klei masker te openen en schoon gezicht poriƫn in een poging om het elimineren van puistjes. Bentoniet klei gemengd eens uit de vorm van poeder met water en vervolgens toegepast op de huid knelpunt de huid. De vernauwing duwt vrijwel de onzuiverheden uit de huid terwijl het ook dienen als een antibacterieel reinigingsmiddel. Botanical.com geeft aan dat zodra de klei zwelt, wordt het een poreuze spons tekening van toxines uit het lichaam. Dit is ook de werking van bentoniet bij het verlichten van kleine abcessen op andere delen van het lichaam. Om te bereiken maximale voordelen voor de huid, wordt bentoniet klei masker aanbevolen dagelijks voor twee weken zodra vlekken of abcessen verschijnen en eenmaal per week voor onderhoud van Gelaatsverzorging in de afwezigheid van vlekken.

Spijsvertering

Een studie van 2005 gemeld in het nationale centrum voor biotechnologische informatie (NCBI) geconcludeerd dat gebruik van bentoniet intern aanzienlijke voordelen in het behandelen van mensen met problemen met de spijsvertering, zoals het Prikkelbare darmsyndroom gehad. Oraal in te nemen, werd de bentoniet gevonden voor het verlichten van constipatie, opgeblazen gevoel, gas en maagklachten geassocieerd met verstoringen van de spijsvertering. Bovendien wordt gebruik van bentoniet aanbevolen als een natuurlijke bron van laxerende lijder van regelmatige constipatie.

Ontgifting

Natuurlijke kankertherapie online stelt voor gebruikend bentoniet bij gelegenheid om het lichaam van interne onzuiverheden te reinigen. Als gevolg van bentoniet niet door het lichaam wordt geabsorbeerd, het bindt aan de interne toxinen en verdrijft hen natuurlijk. De bentoniet fungeert als een dubbele punt zuivering agent evenals een intestinale reinigingsmiddel wanneer gebruikt voor detoxificatie. Bentoniet is niet geregeld door de Food and Drug Administration en er is minimale wetenschappelijke onderzoek naar gebruik van zuivere bentoniet voor detoxificatie. Het is aanbevolen om een arts te raadplegen voordat u bentoniet toevoegt aan uw lichaam reinigen routine.


gerelateerde artikelen