Nek- en rugpijn in combinatie met een buikpijn na het eten

October 23

Nek- en rugpijn in combinatie met een buikpijn na het eten

Wanneer u zitten te genieten van een maaltijd die je verwacht te hebben een aangename ervaring, maar als u pijn en een buikpijn ontwikkelen, u kan vermijden het eten. Nek en rugpijn in combinatie met een buikpijn na het eten is waarschijnlijk kleine symptomen van een voedselallergie. Andere voorwaarden die leiden nekpijn, zoals een galblaas aanval, indigestie of gas pijnen tot kunnen, zou niet een buikpijn veroorzaken. Voordat u probeert om uw conditie te behandelen, praat met uw arts.

Voedselallergieën

Voedselallergieën optreden wanneer uw immuunsysteem storingen en aanvallen van bepaalde voedingsmiddelen die over het algemeen veilig zijn. De meest voorkomende voedingsmiddelen die leiden een allergische reactie tot omvatten tarwe, soja, melk, eieren, vis, pinda's en noten, volgens MayoClinic.com. De chemische interacties in het lichaam tijdens een allergische reactie op voedsel zal veroorzaken verhoogde ontsteking en zwelling in zachte weefsels, die is de belangrijkste oorzaak van de meeste voedsel allergische symptomen. Niet iedereen reageert de allergieën van het voedsel op dezelfde manier. Symptomen kunnen variëren van kleine tot ernstige en moeten worden beoordeeld door uw arts.

Nek- en rugpijn

U kan ontwikkelen van nek en rugpijn als gevolg van zwelling in uw luchtwegen. Respiratoire symptomen zijn gemeenschappelijk met de allergieën van het voedsel, zorgt voor verhoogde druk op je borst, keel en de rest van je hoofd. Je longen kunnen ontstoken, beperking van uw luchtwegen samen met sinus ontsteking, wat leidt tot congestie. Ontsteking in je borst kan leiden tot pijn te ontwikkelen in je rug en nek van verhoogde druk. Sinus druk kan sinus hoofdpijn, wat leiden een pijnlijke pijn in je voorhoofd, alsmede de achterkant van uw hoofd en nek tot kunnen veroorzaken.

Buikpijn

De Amerikaanse Academie van allergie, astma en immunologie stelt dat gastro-intestinale symptomen gemeenschappelijk met de allergieën van het voedsel, zijn omdat het voedsel eerst in direct contact met dit systeem komt. Ontsteking in de voering van uw spijsvertering zal leiden tot gemeenschappelijke symptomen van een buikpijn. Hierbij kan pijn, krampen, misselijkheid, braken en diarree. Als u ernstige pijn die invloed op uw normale functies ontwikkelt, bel uw arts meteen.

Betreffende symptomen

Als u symptomen samen met nek ontwikkelen en terug pijn en een buikpijn, zoals netelroos, ondervindt zwelling in de keel, het onvermogen om te ademen, kortademigheid, duizeligheid, duizeligheid, een verhoogde hartslag en een daling van de bloeddruk, u een ernstige allergische reactie. Een ernstige allergische reactie zou kunnen leiden tot de dood en dringende medische hulp, volgens MedlinePlus vereist.


gerelateerde artikelen