Wat zijn de meest voorkomende symptomen van Stress?

October 17

Wat zijn de meest voorkomende symptomen van Stress?

Spanning is de spanning die u voelt wanneer zij worden geconfronteerd met een situatie die onaangename of bedreigend. Hoewel sommige stress normaal is, kan te veel stress kan invloed hebben op je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Volgens de American Psychological Association is stress een onderliggende factor in chronische aandoeningen zoals hart-en vaatziekten, migraine, hoge bloeddruk en beroerte. Terwijl iedereen reageert op stress anders, zijn er enkele vaak gerapporteerde symptomen.

Spierspanning

Wat zijn de meest voorkomende symptomen van Stress?

Veel mensen ontwikkelen nek of pijn in de rug wanneer ze staan onder druk. Hoewel de redenen hiervoor onbekend zijn, sommige deskundigen denken dat het zou kunnen zijn als gevolg van de beperkte bloedtoevoer naar de getroffen gebieden. Deze spanning verlichten, doen sommige rekoefeningen of praktijk van diepe ademhaling voor ontspanning.

Slaapproblemen

Wat zijn de meest voorkomende symptomen van Stress?

Volgens de National Sleep Foundation, stress wordt beschouwd als de hoogste oorzaak van slapende problemen op korte termijn. Als problemen zoals slapeloosheid zijn niet goed beheerd, kunnen zij volharden lang nadat de oorspronkelijke stress is verstreken. [Reference 3]

Als u problemen bij het slapen ondervindt, Vermijd cafeïne, nicotine en alcohol. Ervoor uit te oefenen ten minste drie uur voordat bed tijd, en tot vaststelling van een regelmatige, zijn ontspannen bedtijd routine andere manieren die u kunt richten slapeloosheid.

Prikkelbaarheid

Wat zijn de meest voorkomende symptomen van Stress?

Vaak verliezen uw humeur of ontluchting uw emoties door het verhogen van uw stem kunnen worden waarschuwing ondertekent dat u grote hoeveelheden van stress ondervindt. Als u merkt dat u meer prikkelbaar zijn dan normaal, maak een lijst van mogelijk stressoren in je leven en probeert om hen te richten.

Hoofdpijn

Volgens de Mayo Clinic, de meeste hoofdpijn zijn niet indicatief zijn voor belangrijke gezondheidskwesties en zijn vaak een symptoom van stress. Stresshormonen kunnen wijzigen en het niveau van bepaalde chemische stoffen in de hersenen, die tot hoofdpijn bijdragen kan. Uw spieren spannen of slijpen uw tanden in reactie op stressvolle situaties kan de pijn verergeren.

Als je regelmatig migraine hoofdpijn, stress mogelijk een trigger voor deze aanvallen. Nochtans, hebt u een hoofdpijn die plotselinge of ernstige, of die niet reageren op over de toonbank pijn medicatie, moet u een arts onmiddellijk raadplegen.

Buikpijn

Benauwdheid of pijn in je buik kan een symptoom van stress. Omdat de dikke darm wordt gedeeltelijk bepaald door het zenuwstelsel, kan stress soms dikke darm krampen die tot pijn in de onderbuik leiden. Ademhalingsoefeningen, kunnen bemiddeling en yoga u helpen uw lichaam te ontspannen, en vaak dit soort pijn te verlichten.

Moeilijkheid concentreren

Bent u gevoel overweldigd met verplichtingen of verbruikt met zorgen over de problemen van financiële of familie, moet u wellicht moeilijkheid concentreren op werk of school. Praten met vrienden, is familie of een zorgverzekeraar één manier om dit probleem te verhelpen. Praten terwijl u niet met oplossingen voor uw problemen komen kan, kan maken u zich beter voelt.

Wat zijn de meest voorkomende symptomen van Stress?


gerelateerde artikelen