5 dingen die je weten moet over het gebruik van een elliptische To Tone dijen

November 1

Opslaan van uw knieën

Hardlopen is een grote oefening. Het tonen van je benen, billen, helpt u afvallen en calorieën verbranden. Maar, iedereen zal je vertellen dat het uitvoeren van heel hard op je knieën, rug, heupen, enkels en andere gewrichten. De meeste lopers uiteindelijk hoeft op te geven de sport na verloop van tijd vanwege zijn invloed op hun gewrichten. Het is gewoon te hard op je lichaam. Elliptische machines, zijn echter net zo voordelig als voorlopig zonder de risico's. Dat komt omdat ze de stress opstijgen in uw gewrichten--er is geen harde effect op de stoep. De elliptische trainer een grote hoeveelheid calorieën verbrandt en is een geweldige manier om het Kruis trein zonder het kwetsen van uw lichaam.

Versterken van je Core

De kern van uw lichaam is gebonden aan elk ander onderdeel. Hebt u een sterke kern, hebt u een beter lichaam totale. Terwijl een elliptische trainer uw dijen en de rest van je onderlichaam alsof het niets werkt, werkt het ook uw bovenlichaam en kern. Je hele lichaam is bezig met krachttraining en cardio--gelijktijdig. Als u te jezelf op de elliptische trainer houden, bewegen van je armen en benen, houdt uw kern je lichaam gestaag. Dus, als u werkt op het verminderen van uw grote dijen, u ook werkt je abs, terug, armen, schouders en kalveren.

Jam als u Toon

Veel elliptische machines zijn gebouwd in luidsprekersystemen. Deze manier die u kan jam naar uw favoriete muziek, zoals je iets over uw grote dijen doet. Kies een vrolijk lied dat houdt u in beweging. Het is zelfs beter als u zich gedwongen om te zingen langs. Niet alleen zal het zingen krijgen uw hartslag omhoog (hebt u ooit geprobeerd om te zingen tijdens het hardlopen? Vergelijkbare resultaten!) maar krijg je ook je geest uit de dij oefeningen.

Voel het branden

Ga vooruit--voelen! Voel het nog? Dan blijven gaan! Uw elliptische trainer zal echt uit uw dijen en billen gebied te werken. Als u pomp omhoog en omlaag, geeft je je benen een training als ze nooit eerder heb had. Houd in gedachten dat je het branden voelt kort na het starten van uw training als u nieuw in het bent. Na verloop van tijd zult u in staat om te doen de elliptische machines voor een langere training. U zult uithoudingsvermogen ontwikkelen als je lichaam gewend geraakt aan de training. Wees bereid, want uw eerste paar sessies zal waarschijnlijk maak je zere. Het voelt alsof je uit een paard net!

Toevoegen In gewicht opleiding

De elliptische machine werkt je hele lichaam, mits u uw armen, ook verplaatst. U zult branden een gek bedrag van calorieën en vet zal beginnen afhaken van verschillende delen van uw lichaam. Er is echt geen manier om lichaamsvet te verliezen uit slechts één gebied, ook bekend als een verlaging van de plek. In plaats daarvan, Toon je dijen door dij oefeningen te doen. Advocatenkantoor hen omhoog door gewicht opleiding en doen halter kraakactie. Deze zal Toon uw dijen, gluts en hamstrings. 12 tot 15 reps voor optimale resultaten en vasthouden aan het doen! Uw grote dijen zal een ding van het verleden!


gerelateerde artikelen