De bovenkant van mijn scheenbeen spier pijn doet bij het uitvoeren van

December 16

De bovenkant van mijn scheenbeen spier pijn doet bij het uitvoeren van

Iedereen kan ervaren spierpijn aan de bovenkant van het scheenbeen gebied ongeacht uw leeftijd, geslacht of fitness niveau. Dit gebied bevat tal van zenuwen, bindweefsels en spieren--met inbegrip van de tibialis anterior, de peroneus longus en de extensor digitorum longus. Scheenbeen pijn kan worden veroorzaakt door een scala aan milieu-factoren en voorwaarden. Omdat shin pijn kan worden slopende, is het belangrijk om te begrijpen waarom het kan optreden tijdens het lopen en hoe u het kunt behandelen.

Scheenbeen pijn symptomen

Pijn aan de bovenkant van de shin terwijl u werkt kan variƫren van mild tot ernstig. Het kan plotseling ophouden nadat u stoppen of lang na het sporten hangen. Naast pijn, kunnen bijkomende symptomen omvatten shin tederheid, zwelling, pijn, ontsteking, warmte, kneuzingen en roodheid. Pijn kan ook leiden tot instabiliteit of problemen met mobiliteit, draait het moeilijk of zelfs onmogelijk maken.

Oorzaken van scheenbeen pijn

Het effect van je hielen opvallend van de grond kan pijn veroorzaken in het gebied van het scheenbeen. Bovendien is pijn kan optreden als u overmatig gebruik van de spieren rond uw schenen met buitensporige actief, lange afstanden of regelmatig duwen jezelf af met je tenen. Joggen op harde of instabiel oppervlakken, zoals beton of ijs, kan ook de spieren aan de bovenkant van het scheenbeen gebied, resulterend in pijn stam. Bovendien kant-hellende straten, verkeerde schoenen en downhill uitvoeren kunnen leiden tot pijn.

Behandelingen voor scheenbeen pijn

Je benen rusten en Vermijd draaien totdat de symptomen verdwijnen. Probeer een andere oefening zoals zwemmen totdat u zonder pijn lopen kunt. Plaats ijs op uw shin voor ongeveer 15 minuten per keer te helpen bloedvaten samentrekken en pijn te verlichten. Hef je benen boven je hart voor de afvoer van de vloeistof uit de schade e veloce pijn. Een over-the-counter pijnstiller zoals ibuprofen kan symptomen verminderen. Draag altijd goede sportschoenen die geschikt zijn voor uw stride en voet type.

Waarschuwingssignalen

Hoewel shin splints--een ontsteking van de spieren en bindweefsel op uw shin--is zelden ernstig, kan scheenbeen pijn ook aangeven een stress fractuur, tendinitis of chronische inspanningsdyspnoe compartiment syndroom. Ga niet voorbij aan scheenbeen pijn wanneer uitgevoerd. Hierdoor kan symptomen toenemen en verergeren de schade. Neem contact op met een arts als spierpijn in de shin-gebied chronische is of treedt op na een ongeluk of val. Als uw huid aan de aanraking heet, of als u ondervindt zwelling dat lijkt te verergeren, contacteer uw arts. Dit zou tekenen van een ernstige infectie of verwonding.


gerelateerde artikelen