Hoeveel calorieën per maaltijd moet een maagomleiding patiënt eten?

March 30

Hoeveel calorieën per maaltijd moet een maagomleiding patiënt eten?

Maagomleidingschirurgie gaat om uw maag te wijzigen zodat het minder voedsel, die u gevoel volledig terwijl het eten van minder calorieën helpt houdt. Na deze procedure u geleidelijk doorlopen fasen van een plan van de dieetmaaltijd na chirurgie voor het eten van vast voedsel. Omdat uw maag niet dezelfde grootte als voor de operatie is, wordt uw dagelijkse calorie-inname vermindert. Uw arts biedt instructies voor u te volgen met betrekking tot uw post gastric bypass maaltijd plan en calorie doelen.

Calorieën voor de eerste zes maanden

Onmiddellijk na de operatie, zal uw arts u plaats op een vloeibare maaltijd plan, waarmee uw maag genezen van de operatie. Je vooruitgang geleidelijk aan gepureerde en zachte levensmiddelen vóór het eten van vast voedsel en tot oprichting van een normale bariatrische maaltijd plan. Zodra je in staat om vast voedsel te eten, bestaat de typische maagomleiding maaltijden gedurende de eerste zes maanden uit drie kleine maaltijden en twee snacks voor een totaal van tussen de 1000 en 1300 calorieën per dag.

Calorie verdeling

Het doel van uw post chirurgie maaltijd plan is om genoeg voedingsstoffen terwijl aan te passen aan de kleinere omvang van uw maag. Streven naar evenwicht van elke maaltijd met eiwit en groenten of fruit en stapt u bij ongeveer 50 gram eiwit per dag. Als je na een 1.000 - tot 1.300-calorie na chirurgie maaltijd plan die een goed doel is dat bevatten twee snacks 100 tot 150 calorieën. Op basis van het bereik van de calorie van dit plan, bevatten uw drie hoofdmaaltijden ongeveer 250 tot 350 calorieën elke.

Calorieën tijdens handhavingsfase

Na de eerste zes maand verplaatst u het onderhoud bariatrische plan, waarin een kleine hobbel in calorieën. Op het onderhoudsplan is het gemeen hebben drie kleine maaltijden en ten minste één snack. U nog steeds streven naar evenwichtige maaltijden, maar je moet een beetje meer calorieën om mee te werken. U zult ook streven naar 60 gram eiwit per dag en stok met maaltijden laag in vet en suiker. De totale calorie-inname tijdens het onderhoud fase is meestal tussen 1300 en 1500, volgens Highland ziekenhuis Bariatric Center.

Typische Onderhoud Menu

Een kopje van vezelrijk graan met 8 ounces van melk en een banaan als ontbijt is het soort ontbijt die je verwachten kun op de onderhoud-dieet te eten. Yoghurt biedt een goede snack op dit plan. Voor de lunch kan u een sandwich van de tonijn die bestaat uit 3 ounces van tonijn met een plakje magere kaas en tomaat op volkoren brood, samen met sommige baby wortelen hebben. Het soort diner die u verwachten kunt om te eten is 3 ounces kip met 1/2 kopje bruine rijst en 1 tot 2 koppen van broccoli.


gerelateerde artikelen