Hoe vaak moet je Workout om gewicht te verliezen?

July 7

Hoe vaak moet je Workout om gewicht te verliezen?

Uit te werken kan u helpen schuur een paar pond te bouwen uw ideale lichaamsbouw, maar niet voor de gek houden te geloven die oefening alleen kan leiden tot gewichtsverlies. U zult enorm Verhoog uw kans om gewicht te verliezen als u ook gezonde wijzigingen in uw dieet aanbrengen. Voedselinname opzij, echter een regelmatige evenwicht van aërobe oefening en krachttraining zijn sleutels tot gewichtsverlies.

Krijgen verplaatsen voor Weight Loss

Het is moeilijk om de ervaring van gezonde gewichtsverlies zonder regelmatige aërobe oefening. De frequentie waarmee u dit soort training uitvoeren hangt af van uw vrije tijd, maar een minimum van 150 minuten van gematigde intensiteit oefening kun je onderweg om gewicht te verliezen. Ervaren sneller resultaten, maar verplichten tot ten minste 300 minuten van aërobe oefening. Idealiter moet u voldoen aan van dit richtsnoer in niet meer dan vijf dagen om een paar dagen voor de rest. Deze vorm van oefening kunt opnemen, wandelen, joggen, dansen, springtouw, zwemmen, wandelen en fietsen.

Versterken van uw kansen op het gewicht-verlies

Krachttraining is een onderschatte hulpmiddel in uw gewichtsverlies reis. Door je spieren te versterken, kunt u de snelheid waarmee je lichaam calorieën tijdens de dag verbrandt opvoeren. Twee tot drie wekelijkse training sessies besteden aan krachttraining en Vermijd training dezelfde spieren op opeenvolgende dagen. Richten op uw grote spiergroepen door free-weight oefeningen, lichaamsgewicht oefeningen of het gebruik van gewicht machines.


gerelateerde artikelen