Regels voor na het krijgen van een Perm

February 28

Een permanent is een snelle manier toevoegen veerkrachtige krullen aan steil haar. Permanenten kunnen prijzige en tijdrovende, maar zorg kan verhogen de levensduur van je krullen. Aandacht besteden aan je haar zorg routine om het meeste uit uw perm.

Wassen en droog het recht

Meteen nadat u een permanent krijgen, moet u wachten van 24 tot 72 uur vóór het wassen. Neem contact op met de stylist die je haar voor een precies bepaalde wachtperiode te gepermanent, omdat dit afhankelijk van uw haartype en het soort perm variëren kan. Zodra het is tijd om te wassen, warm water gebruiken in plaats van warm, omdat de warmte je krullen ruïneren kan. Kies shampoo en conditioner is speciaal ontworpen voor gepermanent haar om te helpen beschermen het perm en het houden van uw haar te droog krijgen. Uw haren kammen met een kam met brede-tooth, terwijl het nog nat is en conditioner in het haar. Dit zal helpen om te voorkomen dat breuk borstelen. Niet wrijven je haar droog met een handdoek; in plaats daarvan, DEP het neer en laat het lucht droog ter voorkoming van kroezen.

Ontslaan van de hitte

Warmte kan worden van een permanent ergste vijand, dus terwijl je probeert om je krullen, Vermijd het gebruik van verwarmde styling tools die kunnen het haar beschadigen en los van de permanent. Als u verwarmde styling tools gebruiken moet, past u een thermische protectant of conditionering product eerst. Een diffuser gekoppeld aan uw föhn kunt ook beveiligen gepermanent haar. Het verdrijft de lucht en zo veel als het regelmatig föhnen de krul niet stoort.

Gebruik de juiste producten

Wanneer is het tijd om je haar stylen, kies styling producten die alcohol vrij te houden van uw gepermanent haar uitdroogt. Zoekt u hydraterende shampoos en conditioners die speciaal zijn ontworpen voor gepermanent haar. Geef je haar een maandelijkse diepe conditioning behandeling om het gehydrateerd te houden. Vermijd het gebruik van elastiekjes voor extensie; in plaats daarvan gebruik stof bedekte banden om te helpen voorkomen breuk.

Krijgen bijgesneden

Onderdeel van het houden van de krullen in een permanent krijgt je haar regelmatig getrimd over elke vier tot zes weken. Trimmen het haar zal helpen de krullen opspringen en je haar gezond te houden. Wachten te lang om uw gepermanent haar geknipt kan leiden tot het haar te beschadigd raken; dan wanneer u Ga voor een verlaging, meer haren worden gehaald moet, verkorting van de levensduur van uw perm.


gerelateerde artikelen