Suiker Busters dieet menu 's

February 22

Suiker Busters dieet menu 's

Suiker Busters is een laag suiker/matige carb dieet dat beweert gewichtsverlies is afhankelijk van het bijhouden van glucose en insuline niveau laag. Insuline wordt vrijgegeven door de alvleesklier in antwoord op een stijging van de glucose, meestal van het eten van suiker en andere eenvoudige koolhydraten. Suiker Busters raadt u aan het eten van een verscheidenheid van groenten, fruit, mager vlees en onverzadigde vetten, evenals vezelrijk koolhydraten die weinig impact op de bloedsuikerspiegel hebben.

Suiker Busters Basics

Zonder insuline opslaan niet je lichaam vet--zodat in theorie, beheersing van de insuline zal niet alleen voorkomen van gewichtstoename, maar eigenlijk bevordering van gewichtsverlies doordat je lichaam opgeslagen vet in plaats van glucose naar energie verbranden. Suiker Busters elimineert alle geraffineerde meel en toegevoegde suikers en natuurlijke suikers zelfs wordt beperkt door het vermijden van wortelgroenten en maïs, evenals tropische vruchten hoog in suiker en gedroogde vruchten, die hoeveelheid suikers hebben geconcentreerd. Hoewel u niet hoeft te tellen van calorieën, tussen 30 en 40 procent van je calorieën zal komen van koolhydraten en 30 procent uit vet--met niet meer dan 10 procent uit verzadigd vet-- en 30 procent ten opzichte van mager eiwit.

Ontbijt

Dranken met toegevoegde suikers zijn niet toegestaan, maar kleine hoeveelheden vruchtensap zijn acceptabel, maar daadwerkelijke vrucht, die hoger in de vezel is, heeft de voorkeur. Eieren en ei substituten zijn prima, net als Turkije spek of worst. Beware van toegevoegde suikers en vulstoffen, zoals meel in verwerkte vleeswaren. Laag vetgehalte of nonfat yoghurt, hele vruchten, noten en zaden zijn alle O.K.; maar muesli en koude ontbijtgranen hebben vaak suiker toegevoegd--zelfs honing, ahornsiroop of melasse dient te worden vermeden. Havermout is prima net als stenen grond brood of gekiemde broden voor toast. Kunstmatige zoetstoffen zijn aanvaardbaar.

Lunch

De meeste groenten zijn toegestaan op suiker Busters, met uitzondering van wit aardappelen, rutabagas, pastinaak, bieten en maïs. Probeer te vullen op groenten die laag in calorieën, maar hoog in vezel--helpen u gevoel volledig en blijven tevreden. Kies mager eiwit--vis en zeevruchten, tofu, skinless pluimvee, bonen en noten zijn alle goede keuzes. Hoewel hogere-vet vlees zijn toegestaan, trim al zichtbaar vet en bakken, grill of je eten braden zonder toevoeging van extra vet. Goede lunch keuzes omvatten chef-kok of Griekse salades--het gebruik van olijfolie en azijn als salade dressing--broodjes gemaakt op volkoren brood of hele korrels pasta met groenten en gegrilde kip.

Diner

Uw diner keuzes moeten volgen dezelfde structuur als alle andere maaltijden--40 procent vezelrijk koolhydraten, 30 procent vet en 30 procent eiwit. U kunt kiezen om uw proteïne van peulvruchten, noten of soja verzadigd vet inname om laag te houden. Goed diner keuzes omvatten zelfgemaakte soepen en stoofschotels met groenten, bonen en een beetje vlees; met bonen en vlees in combinatie voegt vezels en eiwit zonder teveel vet biedt. Bruine rijst is toegestaan, net als andere hele granen zoals gierst of quinoa. Bij het kiezen van verpakte levensmiddelen, lees het etiket zorgvuldig en niet eet voedsel dat meer dan 3 g suikers per portie, met uitzondering van zuivelproducten bevatten.


gerelateerde artikelen