Hoe word ik een gecertificeerd Yoga-instructeur Online

December 15

Hoe word ik een gecertificeerd Yoga-instructeur Online

Yoga docenten zijn gespecialiseerde fitness-instructeurs. Om te krijgen een concurrentievoordeel in de fitness-industrie, is certificering een must. Met een verwachte groei van de 29 procent in fitness instructie via 2018, volgens het Bureau of Labor Statistics, door een yoga-certificatieprogramma te overwegen als u denkt over steeds een leraar. U kunt het uitvoeren van certificering online.

Stap 1

Informatie over yoga alvorens een besluit te worden een instructeur. U kunt het Internet gebruiken om te leren van de houdingen en technieken die worden gebruikt tijdens de instructie. U kunt ook yoga dvd's kopen. Dit zal u een idee geven van wat het is om een yoga-instructeur.

Stap 2

Bijwonen van een yogales of praten met een yoga professioneel in uw omgeving. Dit krijgt u een beter idee van wat het beroep met zich meebrengt.

Stap 3

Bewust van uw opties. Doe je onderzoek en ontdek welk programma het beste voor jou werkt. Yoga opleidingen kunnen dagen duren of omhoog tot twee jaar. Kijk naar de duur en kosten als twee beslissende factoren bij het kiezen van een online yoga-certificatieprogramma. Yoga Alliance en YogaFit bieden programma's die overal laatst van 200 tot 500 uur contact uur naast at Home studie nodig hebben.

Stap 4

Onderzoek het programma dat u hebt gekozen. Zorg ervoor dat het is geaccrediteerd of nationaal erkend. Bijvoorbeeld wordt het YogaFit-programma erkend door de American Council on Exercise. Het kiezen van een erkend programma zal maken gemakkelijker vinden van een baan.

Stap 5

Instellen tijd opzij om te studeren. Bekijk de video's waarin uw online certificering materialen waarmee u kunt leren van de juiste techniek. De materialen in uw online cursus werk zijn ontworpen om te helpen u werken in het veld.

Stap 6

Doe de certificeringstest. Dit is de laatste stap om een geregistreerd Yoga leraar, of RYT.

Waarschuwingen

  • Van een RYT werk is nooit compleet. Zorg ervoor om bij te blijven op uw yoga onderwijs. Certificaties vereist permanente educatie. RYTs door de Yoga Alliance gecertificeerde moeten hun certificering om de drie jaar verlengen. Dit wordt aangevuld door middel van permanente educatie krediet uren. U kunt online cursussen, opleidingsworkshops bijwonen en deelnemen aan studiegroepen om uw certificering.

Tips

  • Voor een competitief voordeel op het gebied van yoga instructie, kunt u overwegen reanimatie en eerste hulp certificering. Vele fitnesscentra zal vereisen dat u over dit voorafgaand aan het begin van werk.

Wat die u nodig hebt

  • Yoga mat
  • Computer

gerelateerde artikelen